Reklama
Lososový špíz
Fotogalerie:

Lososový špíz

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Tento druh masa se hodí pro každou dietu.
Lucka Ihrová, Praha

Ingredience

  • koření grilovací
  • 2 sáčky rýže
  • 400 g losos

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Špejle namočíme asi na hodinu do vody. Poté nakrájíme filety z lososa na proužky asi 4 cm silné a napíchneme je točivě na špejle. Mezitím dáme vařit rýži podle návodu na obalu. Lososa vložíme do rozpálené trouby nebo na gril a grilujeme asi 20 min. při 275 °C. Rýži vyjmeme ze sáčků, vložíme do vypláchnutých formiček nebo skleniček, upěchujeme a opatrně vyklopíme. Hořčici smícháme s nasekaným koprem. Špízy a rýži dáme na talíř a přelijeme hořčičnou omáčkou.

Pošli recept! 10/2007 (12.9.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Karbanátky z přírodního tofu a ovesných vloček

Karbanátky z přírodního tofu a ovesných vloček

Vločkové karbanátky s tofu. Alena Páclová, Náchod
Zdravě a chutně /14.05.10
Biotlačenka s vejci

Biotlačenka s vejci

Je stejně dobrá jako ta klasická, ale zdravější.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /02.04.14
Pangas na lůžku ze zeleniny

Pangas na lůžku ze zeleniny

Tento recept vyhrál u celé rodiny.
Lucie Polzerová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /23.12.11
Dušená hlíva s tofu a rajčaty na karí

Dušená hlíva s tofu a rajčaty na karí

Hlíva nám pomáhá zvyšovat imunitu.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /24.02.10
Portobello s kuskusem

Portobello s kuskusem

Podávej jako předkrm nebo lehký hlavní chod.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /19.05.14
Losos s krémem

Losos s krémem

Luxusní oběd.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /07.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu