Reklama
Lososové závitky s pažitkovým krémem
Fotogalerie:

Lososové závitky s pažitkovým krémem

Božena Kolářová

Pouště

Filety musí být bez kůže.

Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 200 g tavený sýr
  • 1 svazek čerstvé pažitky
  • 300 g filety z lososa
  • trocha soli
  • 1 lžička rybí koření
  • 1 smetana na šlehání

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Tavený sýr utřeme s nakrájenou pažitkou. Potřeme připravené filety, zarolujeme je, podle chuti osolíme a okořeníme.

  2. Závitky vložíme do zapékací mísy, zbytek sýra s pažitkou rozložíme okolo. Pak vše zalijeme smetanou a upečeme. Lososové závitky podáváme s vařenými brambory. Můžeme dozdobit bylinkami.

Pošli recept! - Speciál - Dobroty z masa (18.2.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rýžovo-zeleninový nákyp

Rýžovo-zeleninový nákyp

Hroznové víno zvýrazní chuť pokrmu. A máš hned hotovou večeři. Darina Adámková, ...
Zdravě a chutně /23.11.10
Koláč s jarní zeleninou

Koláč s jarní zeleninou

Koláč nemusí být nutně jen sladký. Ve slané podobě sice známe většinou různé ...
Zdravě a chutně /23.04.13
Cukety s masovou směsí

Cukety s masovou směsí

Podle receptu

Věry Stachové z Jičína

Zdravě a chutně /24.06.19
Milionová polévka

Milionová polévka

Zeleninová polévka plná vitamínů.
Petra Sanduová, Rosice
Zdravě a chutně /14.11.08
Sekaná z cuket

Sekaná z cuket

Mám výborný recept pro všechny zahrádkáře, kteří zápolí s přebytkem cuketové ...
Zdravě a chutně /05.01.09
Pečená makrela na pomerančích a tymiánu

Pečená makrela na pomerančích a tymiánu

Ryby bychom měli mít v našem jídelníčku častěji. Inspirujte se třeba tímto receptem.

...
Zdravě a chutně /28.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu