Reklama
Losos se salsou
Fotogalerie:

Losos se salsou

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Losos je nenáročný na přípravu.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 4 filety losos bez kůže
  • 1 mango
  • bramborová kaše
  • olej, sůl, pepř
  • 2 lžíce med
  • 2 ks šalotka
  • citrónová šťáva
  • 2 ks chilli papričky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Lososa osolíme, lehce opepříme a upečeme v mikrovlnné troubě na crispu potřeném olejem (popřípadě ho z obou stran osmahneme na teflonové pánvi potřené olejem).
  2. Mango zbavíme slupky a nakrájíme ho na  malé kostičky do mísy. Přidáme lžíci oleje, med, citrónovou šťávu a nakrájené chilli papričky s šalotkou a promícháme.

  3. Salsu necháme uležet v chladu alespoň 30 minut. Lososa podáváme s bramborovou kaší a s připravenou salsou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Díky pohance je sytější. Těm, kterým syrová cibule nedělá dobře, navrhuji nahradit ji...
Zdravě a chutně /23.03.17
Závitek s kozím sýrem

Závitek s kozím sýrem

Nejlepší přílohou je  salát Coleslaw.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /19.05.15
Papriky s rýžovou směsí

Papriky s rýžovou směsí

Mám ráda papriky, ale nechutnají mi ty klasické, plněné mletým masem s červenou ...
Zdravě a chutně /03.10.08
Ementálový salát

Ementálový salát

Dobrý tip pro ty, co nemusejí moc zeleninu.
Dana Dostálová, Mohelnice
Zdravě a chutně /09.03.09
Rybí "paprikáš"

Rybí "paprikáš"

Ryby jsou zdravé a proto jsem se snažila vymyslet nějaký recept, který by si oblíbili i ...

Zdravě a chutně /23.08.12
Pohankový dezert

Pohankový dezert

Upeč své rodince vynikající moučník.
Jiřina Klimešová, Olešná u Hořovic
Zdravě a chutně /09.04.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu