Reklama
Losos se salsou
Fotogalerie:

Losos se salsou

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Losos je nenáročný na přípravu.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 4 filety losos bez kůže
  • 1 mango
  • bramborová kaše
  • olej, sůl, pepř
  • 2 lžíce med
  • 2 ks šalotka
  • citrónová šťáva
  • 2 ks chilli papričky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Lososa osolíme, lehce opepříme a upečeme v mikrovlnné troubě na crispu potřeném olejem (popřípadě ho z obou stran osmahneme na teflonové pánvi potřené olejem).
  2. Mango zbavíme slupky a nakrájíme ho na  malé kostičky do mísy. Přidáme lžíci oleje, med, citrónovou šťávu a nakrájené chilli papričky s šalotkou a promícháme.

  3. Salsu necháme uležet v chladu alespoň 30 minut. Lososa podáváme s bramborovou kaší a s připravenou salsou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí filé na karí

Rybí filé na karí

Servírujeme s hranolky nebo s rýží. Apolenka Stryková, Kroměříž
Zdravě a chutně /29.03.17
Salát mimóza

Salát mimóza

Jednoduché a zábavné pohoštění.

Natalija Šuněvičová, Chomutov

Zdravě a chutně /18.03.17
Sójové ďobáčky s dýňovým zelím

Sójové ďobáčky s dýňovým zelím

Ráda vymýšlím úplně nová jídla.
Květa Hošková, Vratimov
Zdravě a chutně /04.08.11
Jarní pomazánka z hrášku

Jarní pomazánka z hrášku

Romana Kvasničková, Cheb

Zdravě a chutně /14.03.18
Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Hodí se jako příloha k masitým jídlům.
Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Zdravě a chutně /14.06.11
Polévka jáhlovka

Polévka jáhlovka

Hustá přesnídávková polévka je velmi sytá.

Lenka Danišová, Jirkov

Zdravě a chutně /30.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu