Reklama
Losos s celerovo-bramborovou kaší
Fotogalerie:

Losos s celerovo-bramborovou kaší

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Výhodou lososa je, že v něm není mnoho kostí. Navíc má lahodné masíčko.

Štěpánek (6) a Zuzanka (5) Fajetovi, Praha

Ingredience

  • 560 g lososa
  • podle chuti sůl
  • podle potřeby máslo
  • 1 kg brambor
  • podle potřeby mléko
  • 1 menší celer
  • na ozdobu salát a cherry rajčátka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Lososa umyjeme a osolíme. Plech vyložíme pečicím papírem, položíme na něj máslo a poté rybu a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi 35 minut.

  2. krok2

    Brambory a celer uvaříme v osolené vodě. Pak je s horkým mlékem a kouskem másla rozmixujeme. Podáváme k lososu, doplníme salátem a rajčátky.

  3. krok3

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chilli brambory

Chilli brambory

Když máš chuť na něco ostřejšího... Martina Antalová, Odolena Voda
Zdravě a chutně /03.03.13
Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Rizoto je rychlé, levné, chutné a hlavně zdravé!

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /20.09.17
Teplý salát

Teplý salát

Cizrna je moje oblíbená luštěnina, protože je lehce stravitelná.

Kamila Ptáčková, ...

Zdravě a chutně /02.04.13
Celozrnná karobová bábovka

Celozrnná karobová bábovka

Vyniká svou vláčností, zvládne ji i začátečník.
Andrea Tyrolová, Praha
Zdravě a chutně /01.08.11
Štrúdl pro diabetiky

Štrúdl pro diabetiky

Máš-li v rodině cukrovkáře, jistě oceníš můj dia recept.
Inge Dotzauerová, Cheb
Zdravě a chutně /04.02.10
Cubolgoni pro děti

Cubolgoni pro děti

Jemný a pestrý pokrm vhodný pro děti. Pochutnají si na něm ale i dospělí.
...
Zdravě a chutně /19.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu