Reklama
Letní ochlazení
Fotogalerie:

Letní ochlazení

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Vyzkoušej salát s acidofilním mlékem.

Jaroslava Mudrochová, Trutnov

Ingredience

  • 3–4 natvrdo uvařená vejce
  • 1 hlávkový salát
  • 2 svazečky ředkviček
  • 2 kedlubny
  • 1 salátová okurka
  • 2 acidofilní mléka nebo kefír či podmáslí
  • podle chuti sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařená vejce nakrájíme na čtvrtky. Přidáme natrhaný salát a omytou zeleninu, kterou
    nakrájíme na větší kousky.

  2. Všechny suroviny smícháme s vybraným druhem mléka (doporučuji acidofilní, nejvíc se
    hodí k zelenině).

  3. Nakonec salát osolíme a opepříme. Podáváme řádně vychlazený v misce s chlebem nebo jiným pečivem.

Pošli recept! 6/2016 (2.5.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené rybí filé s brokolicí

Zapečené rybí filé s brokolicí

Máte rádi ryby? Vyzkoušejte toto rybí filé s brokolicí. Kristýna Seidlová, Pardubice
Zdravě a chutně /07.09.13
Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Hodí se jako příloha k masitým jídlům.
Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Zdravě a chutně /14.06.11
Brokolice zapečená s bešamelem a sýrem

Brokolice zapečená s bešamelem a sýrem

Denisa Malíková, Poděbrady

Zdravě a chutně /02.08.18
Polévka ze zeleného chřestu

Polévka ze zeleného chřestu

Pro opravdové labužníky.

Kateřina Sklenářová, Odry

Zdravě a chutně /11.05.14
Těstoviny se sojovými nudličkami

Těstoviny se sojovými nudličkami

Skvělá večeře, když není chuť na maso.

Ingrid Ruszová, Nýdek

Zdravě a chutně /03.12.12
Rajčata plněná cizrnou

Rajčata plněná cizrnou

Máš-li čas, uvař si klasickou cizrnu den předem.

Vlasta Stryková, Vsetín

Zdravě a chutně /01.12.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu