Reklama
Lehký rajčatový salát
Fotogalerie:

Lehký rajčatový salát

Martina Řezníčková
Martina Řezníčková
Postřekov
Hlídáš si štíhlou linii? Pak pro tebe bude zdravá svačinka, jakou je rychlý a lehký rajčatový salát se žervé, ta pravá!
Martina Řezníčková, Postřekov

Ingredience

  • 2 rajčata
  • 1 cibule
  • 1 žervé
  • sůl a pepř podle chuti
  • pažitka čerstvá

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Dobře omytá rajčata nakrájíme na kousky, vložíme do misky a vmícháme najemno pokrájenou menší cibuli.
  2. krok2 Přidáme termizovaný krémový sýr žervé (můžeme použít také lučinu) a dobře promícháme. Podle chuti osolíme a opepříme.
  3. Před podáváním dáme vychladit do lednice. Salát servírujeme ozdobený čerstvou nadrobno nasekanou pažitkou a nejlépe s celozrnným pečivem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vločkové placky

Vločkové placky

Je to taková zdravá pochoutka k čaji. Alena Michalová, Rožnov
Zdravě a chutně /26.04.10
Papriky s rajčatovou směsí

Papriky s rajčatovou směsí

Toto dobré jídlo stojí jen pár korun.
Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /10.01.10
Treska v papilotě

Treska v papilotě

Zdraví v jednom balíčku

Podle receptu Radany Polákové z Prahy

Zdravě a chutně /03.03.19
Kakaová müsli kaše

Kakaová müsli kaše

Často mě honí mlsná, a když nemám po ruce žádnou sladkost, vařím kaši.
Žaneta ...
Zdravě a chutně /28.02.10
Kapr v páře

Kapr v páře

Přesně podle zásad správné výživy.

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /09.07.15
Pórková polévka se zeleninou a miso pastou

Pórková polévka se zeleninou a miso pastou

Nebojíme se doma zkoušet novinky. Na miso pastu jsem slyšela samou chválu – je opravdu ...
Zdravě a chutně /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu