Reklama
Lahodný kus kus
Fotogalerie:

Lahodný kus kus

Michaela Pavlačková
Michaela Pavlačková
Havířov-Šumbark

Chutná nám víc než rizoto a náš dvouletý syn jej přímo miluje!

Michaela Pavlačková, Havířov

Ingredience

  • 500 g kuskus
  • 1 cibulka
  • 1 balíček krabí tyčinky
  • 400 g salám v celku
  • 1 balíček mražená zelenina - kukuřice, hrášek, mrkev
  • 1 smetana na vaření

Doba přípravy

Počet porcí

6-8

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Kuskus si připravíme podle návodu, pro 4 osoby cca půl litru vody a 250g kuskusu. Na oleji nebo na másle si osmažíme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostičky nakrájený salám, na kousky nakrájené krabí tyčinky a osmahneme.
  2. Přidáme mraženou zeleninu a za občasného míchání necháme osmahnout doměkka. Přilijeme smetanu na vaření, ještě chvilku podusíme a odstavíme.

  3. Na závěr vsypeme hotový kuskus a promícháme. Podáváme třeba s ovocným kompotem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smažený květák v těstíčku z hrašky

Smažený květák v těstíčku z hrašky

Obalování v těstíčku z hrašky je mnohem rychlejší a při smažení nasaje jen minimum ...
Zdravě a chutně /26.05.12
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního.
Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
Kuřecí prsa v barevné zelenině

Kuřecí prsa v barevné zelenině

Díky zelenině získá maso příjemnou chuť a šťávu.

Věra Hradilová, Kopřivnice

Zdravě a chutně /21.03.13
Chřest po francouzsku

Chřest po francouzsku

Na této baště jsme si pochutnali s přáteli.
Zbyněk Moravec, Dobříš
Zdravě a chutně /30.03.09
Sójové chilli con carne

Sójové chilli con carne

Pro milovníky ostřejších pokrmů.

Dana Procházková, Černá u Bohdanče

Zdravě a chutně /25.11.14
Pangasius s ananasem

Pangasius s ananasem

K tomuto exotickému jídlu podávej rýži.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /16.05.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu