Reklama
Labužnická zapečená ryba
Fotogalerie:

Labužnická zapečená ryba

Petr Nejedlý

Lovosice

Uzený sýr rybu dobře doplňuje.

Petr Nejedlý, Lovosice

Ingredience

  • trocha oleje
  • 4 ks rybí filé
  • sůl podle chuti
  • pepř podle potřeby
  • 1 velká cibule
  • 1 malá konzerva žampiony
  • 250 ml majonéza
  • 100 g uzený sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Zapékací misku vymažeme olejem‚ naskládáme kousky filé‚ posypeme solí a pepřem. Cibuli a žampiony nakrájíme na plátky‚ smícháme s majonézou.

  2. Směs navrstvíme na filé‚ poklademe plátky uzeného sýra. Pečeme v troubě, dokud se sýr nerozpustí‚ tedy přibližně 30 minut.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (18.11.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kysané zelí s mrkví

Kysané zelí s mrkví

Pikantní a osvěžující salátek. Renata Slavíčková, Velké Popovice
Zdravě a chutně /10.05.13
Salát Cesarion

Salát Cesarion

Svěží a zdravá letní pochoutka.
Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /05.12.08
Losos s koprem

Losos s koprem

Věra Soukupová, Kunštát

Zdravě a chutně /21.07.18
Paštika z černých oliv

Paštika z černých oliv

Je dobrá na osmažených kolečkách rohlíku.

Lída Holubová, Pelhřimov

Zdravě a chutně /02.09.17
Okurky dušené na estragonu

Okurky dušené na estragonu

Estragon hojně používají Francouzi.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /10.08.16
Treska á la boulangere

Treska á la boulangere

Jak název napovídá, pokrm pochází z francouzské kuchyně.

Pavel Štrougal, Ústí ...

Zdravě a chutně /14.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu