Reklama
Květáková polévka s tofu
Fotogalerie:

Květáková polévka s tofu

Hana Kupková

Ostrava

Když máš opravdu hlad, uvař si ji, je sytá.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 1/2 ks květák
  • 1 hrnek vývar z brambor
  • 1 uzené tofu
  • 1 lžíce sušená celerová nať
  • 1 lžíce ovesné vločky
  • 1 lžíce instantní pohanková kaše
  • 1 lžíce sójová omáčka
  • sůl podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Květák uvaříme doměkka, rozmačkáme ve vývaru, přidáme vývar z brambor, nakrájené tofu, celerovou nať, ovesné vločky, pohankovou kaši, sůl a sójovou omáčku.

  2. Krátce povaříme a polévku můžeme podávat.

Pošli recept! 6/2013 (6.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohanková polévka

Pohanková polévka

Během pár minut je na stole a krásně zahřeje. Šárka Medáčková, Děčín ...
Zdravě a chutně /20.05.10
Sójové nudličky po kanadsku

Sójové nudličky po kanadsku

Petra Ménová, Kolín

Zdravě a chutně /11.01.19
Kuře pečené v pohance

Kuře pečené v pohance

Řídím se heslem: chutně, zdravě, rychle a hospodárně. Tento recept vše naprosto ...
Zdravě a chutně /25.08.08
Domácí müsli

Domácí müsli

Ideální jen tak na mlsání nebo k jogurtu.
Lenka Havelková, Olomouc
Zdravě a chutně /27.09.11
Špenátové těstoviny s tuňákem a zelenými olivami

Špenátové těstoviny s tuňákem a zelenými olivami

Lehké, zdravé a rychlé jídlo.

Šárka Medáčková, Děčín

Zdravě a chutně /24.02.14
Koprové brambory s jogurtem a bylinkový steak

Koprové brambory s jogurtem a bylinkový steak

Toto jídlo je zdravé a také dobré.

Renata Kubálková, Městečko Trnávka

Zdravě a chutně /11.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu