Reklama
Květák s kečupem a česnekem
Fotogalerie:

Květák s kečupem a česnekem

Lenka Endrlová

Havlíčkův Brod
Květákové řízky jsou nuda. Zkus ten můj!
Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Ingredience

  • 50 g sýr
  • 1 cibule
  • 600 g květák
  • petrželka
  • česnek
  • 200 g kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli pokrájenou najemno zpěníme na oleji (pozor, neměla by ztmavnout). Potom k ní přidáme utřený česnek‚ nakrájenou zelenou petrželku‚ vmícháme růžičky květáku‚ krátce osmahneme a přidáme kečup.
  2. Směs podle chuti osolíme‚ opepříme a dusíme doměkka‚ případně můžeme podlít vývarem. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Losos s koprem

Losos s koprem

Věra Soukupová, Kunštát
Zdravě a chutně /21.07.18
Salátek s kuřecím a nivou

Salátek s kuřecím a nivou

Niva nebo jiný sýr s modrou plísní dodá salátu výraznější chuť.

Radka ...

Zdravě a chutně /04.07.16
Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Červená řepa je bohatým zdrojem látek bránících vzniku rakoviny. Protože se bohužel i...
Zdravě a chutně /25.08.08
Těstovinový guláš s tofu

Těstovinový guláš s tofu

Tohle jídlo je vhodné také pro vegetariány.
Jana Beranová, Praha
Zdravě a chutně /17.05.11
Zeleninový salát s řízkem

Zeleninový salát s řízkem

Veronika Khandlová, Benešov

Zdravě a chutně /23.03.20
Brokolicové karbanátky pečené v troubě

Brokolicové karbanátky pečené v troubě

Vždy když je to jen trochu možné, snažím se smažení vyhnout.

Romana Skučková, ...

Zdravě a chutně /23.10.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu