Reklama
Kuskus se žampiony
Fotogalerie:

Kuskus se žampiony

Petra Kupková

Ostrava

Hodí se nejen pro sportovce.

Petra Kupková, Ostrava

Ingredience

  • Ingredience
  • 80 g instantní kuskus
  • trocha mořská sůl
  • kousek máslo
  • 4–5 žampiony
  • trocha olivový olej
  • 100 g proteinový plátek "Schmacker" s hlívou ústřičnou
  • 20 g mandlové plátky

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Kuskus osolíme, přidáme kousek másla, zalijeme vroucí vodou a přikryjeme pokličkou.

  2. Žampiony nakrájíme na plátky a osmahneme je na olivovém oleji. Mezitím si nakrájíme na kostičky proteinový plátek a přidáme jej na pánev. Přisypeme mandlové lupínky, osolíme, promícháme a podáváme se změklým kuskusem.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hustá špenátová polévka

Hustá špenátová polévka

U nás jsou naštěstí jídla se špenátem velmi oblíbená. I tato polévka. Jana Holá, ...
Zdravě a chutně /26.03.10
Zapečená treska se špenátem

Zapečená treska se špenátem

Ryby se snažím zařazovat do jídelníčku co nejčastěji.

Petra Šiklová, Trutnov

Zdravě a chutně /04.05.14
Zimní salát s mrkví a ořechy

Zimní salát s mrkví a ořechy

Francouzi konzumují spoustu zeleniny, kterou umějí skvěle připravit.

Lenka Procházková,...

Zdravě a chutně /28.02.16
Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Fenykl je vynikající při potížích s trávením.

Pavla Zvoníčková, Rakovník

Zdravě a chutně /18.05.14
Lasagne s krůtím masem

Lasagne s krůtím masem

Vyzkoušela jsem připravit italské lasagne s krůtím masem a mohu říct, že mi chutnali ...

Zdravě a chutně /03.06.13
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Zdravá pochoutka pro všechny.
Eva Chudá, Ostrava-Mariánské Hory
Zdravě a chutně /16.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu