Reklama
Kuskus s rajčátky a kukuřicí
Fotogalerie:

Kuskus s rajčátky a kukuřicí

stefanie Blahoutová
stefanie Blahoutová
líně-sulkov

Lehké a osvěžují jídlo na léto.

Stefanie Blahoutová, Sulkov

Ingredience

  • 250 g kuskus
  • 3 lžíce olivový olej
  • 4 rajčata
  • 1 konzerva (340g) kukuřice
  • dle chuti salám

Doba přípravy

Počet porcí

3 až 4

Orientační cena

100kč Kč

Postup přípravy

  1. Na pánev si nalejeme trochu oleje a dozlatova na něm osmažíme cibulku. Přidáme nakrájený salám na kostičky a za stálého míchání dále smažíme. Kuskus si připravíme dle návodu na krabičce. 
  2. K cibulce se salámem přidáme nakrájená rajčátka, podle chuti dosolíme a opepříme. Hotový kuskus přidáme do připravené směsi, důkladně promícháme a necháme 2 minutky osmahnout. Nakonec vmícháme slitou kukuřici.
  3. Hotovou směs můžeme na talíři ještě postrouhat trochou sýra a ozdobit zeleným lístkem petrželky. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z mladého zelí

Salát z mladého zelí

Hotový salát by se měl ještě nechat alespoň 30 minut proležet v lednici, aby se chutě ...
Zdravě a chutně /29.07.17
Cizrnové burgery

Cizrnové burgery

Daniel Vašek, Turnov

Zdravě a chutně /05.02.18
Cuketový salát s hlívou

Cuketový salát s hlívou

Večeře, která tě nezahltí kaloriemi.
Pavel Lukáš, Kroměříž
Zdravě a chutně /26.03.12
Tatarský biftek z kapra

Tatarský biftek z kapra

Skvělá dobrota, chutná jako pravý tatarák!

Denisa Havlíková, Myslív

Zdravě a chutně /21.01.14
Kedlubnový salát

Kedlubnový salát

Podle vlastní chuti můžeš přidat i další ingredience, třeba ředkvičky. Budou v něm ...

Zdravě a chutně /16.03.16
Cizrnový salát

Cizrnový salát

Skvělá, lehká večeře.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /16.01.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu