Reklama
Kuskus s červenou čočkou
Fotogalerie:

Kuskus s červenou čočkou

Iva Líbová
Iva Líbová
Praha

Jednoduché, dobré, zdravé.

Iva Líbová, Praha

Ingredience

  • 1/4 krabice kuskus
  • 2 hrnky červená čočka
  • 1 plechovka hrášek sterilovaný
  • 1 plechovka kukuřice sterilovaná
  • 1 cibule
  • 1 paprika (červená)
  • 5 hrnků voda
  • dle chuti vegeta, sůl, pepř
  • dle potřeby olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji zpěníme cibulku. Nasypeme k ní 2 hrnky červené čočky a zalijeme pěti hrnky vody. Vaříme cca 5 minut, poté osolíme, opepříme a dovaříme ještě asi 6 minut.
  2. Kuskus zalijeme horkou vodou a počkáme pár minut, než nabobtná. Zeleninu si nakrájíme na malé kostičky. Hotový kuskus, pokrájenou zeleninu a uvařenou čočku smícháme a popř. dochutíme vegetou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Letní špagety

Letní špagety

Podle receptu Stanislavy Kolářové z Vodňan
Zdravě a chutně /26.07.18
Zadělávané sójové kostky

Zadělávané sójové kostky

Po masových dnech dobře ochucené sójové maso přijde vhod.

Petra Slováčková, Vsetín

Zdravě a chutně /15.01.13
Drůbeží salát s celerem a zázvorem

Drůbeží salát s celerem a zázvorem

Hodí se na sváteční stůl, ale oceníš ho i jako výbornou lehkou večeři ve všední ...

Zdravě a chutně /20.01.16
Ovesné karbanátky

Ovesné karbanátky

Dávám do nich droždí, jsou plné vitaminů!
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
...
Zdravě a chutně /22.01.10
Fazolkový salát

Fazolkový salát

U nás doma velmi oblíbený salát s příjemnou chutí farmářského dresinku.
...
Zdravě a chutně /13.10.11
Banánovo-makový koláč

Banánovo-makový koláč

Moc zdravý a také moc dobrý moučník.

Eva Červenková, Praha

Zdravě a chutně /01.02.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu