Reklama
Kuřecí závitky na žampionech s rýží
Fotogalerie:

Kuřecí závitky na žampionech s rýží

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Na tomto jídle si určitě pochutnáš.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 4 ks kuřecí prsa
  • dle potřeby zeleninový vývar
  • sůl, pepř, mletá paprika
  • 1 vejce uvařené natvrdo
  • podle chuti sterilované okurky
  • podle potřeby rýže
  • 250 g žampiony

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso omyjeme, naklepeme a okořeníme z obou stran. Do každého závitku zabalíme 1/4 vajíčka a sterilované okurky a sepneme párátky.
  2. Připravené závitky vložíme do zapékací misky, ve které už máme připravený vývar. Nakonec přidáme očištěné žampiony nakrájené na plátky.

  3. Pečeme na 180 °C dozlatova. Podáváme s rýží.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninové placky s hraškou

Zeleninové placky s hraškou

Zeleninové placky s hraškovou směsí chutnají výborně. Lze je smažit v oleji, nebo ...
Zdravě a chutně /27.02.13
Ředkvičková smaženice

Ředkvičková smaženice

Chuťově je podobná naší oblíbené smaženici z čerstvých hub.
Lenka Svobodová,...
Zdravě a chutně /31.03.09
Krůtí salát

Krůtí salát

Saláty milujeme na jakýkoliv způsob.

Gabriela Husániková, Frýdek-Místek

Zdravě a chutně /16.08.12
Pangas se zeleninou

Pangas se zeleninou

Potřebujete rychlý oběd? Tak tahle ryba je to pravé.
Tereza Halbrštátová, Letohrad
...
Zdravě a chutně /26.10.11
Restovaná zelenina

Restovaná zelenina

Můžeš použít i jinou zeleninu, dej, co máš.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /20.12.11
Brokolicové karbanátky pečené v troubě

Brokolicové karbanátky pečené v troubě

Vždy když je to jen trochu možné, snažím se smažení vyhnout.

Romana Skučková, ...

Zdravě a chutně /23.10.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu