Reklama
Kuřecí steaky s tymiánem
Fotogalerie:

Kuřecí steaky s tymiánem

Magda Lacková

Domažličky
Nepřežeňte to s tymiánem, má výraznou chuť. 
Magda Lacková, Domažličky

Ingredience

  • 1/2 lžičky tymián
  • 4 stroužky česnek
  • 1/2 lžičky grilovací koření
  • 1 lžíce sladká mletá paprika
  • 1/2 lžičky nové koření mleté
  • 4 lžíce slunečnicový olej
  • 6 ks kuřecí čtvrtky
  • 12 ks brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Všechny suroviny na marinádu důkladně promícháme. Do marinády naložíme opláchnuté a osušené kuřecí čtvrtky a necháme je aspoň hodinu v chladu odležet.
  2. krok2
    Potom si připravíme elektrický gril nebo pánev a maso opečeme. My jsme maso připravovali v toastovači s nástavcem na maso (mřížky). V tomto toastovači jsme dvě porce pekli 12 minut. Výhodou je, že toastovač peče z obou stran, a tak maso nemusíme otáčet.
  3. Brambory oloupeme a pak nakrájíme zdobicím nožem na mřížky. Osmažíme je ve fritovacím hrnci.

Pošli recept! - Speciál - Vaříme na chalupě (17.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka ze zeleného chřestu

Polévka ze zeleného chřestu

Pro opravdové labužníky. Kateřina Sklenářová, Odry
Zdravě a chutně /11.05.14
Salát z pekingského zelí

Salát z pekingského zelí

Andrea Hrečková, Praha

Zdravě a chutně /22.06.19
Pomazánka z ředkviček

Pomazánka z ředkviček

Tvarohové pomazánky jsou osvěžující a navíc dodají tělu potřebný vápník.

Ivana ...

Zdravě a chutně /11.12.12
Žralok s bramborovou kaší

Žralok s bramborovou kaší

Žralok může být příjemným spestřením jídelníčku.

Libuše Hlaváčová, Brno

Zdravě a chutně /15.07.13
kuřecí kousky s bramborem a zeleninou z parního hrnce

kuřecí kousky s bramborem a zeleninou z parního hrnce

Parní hrnec jsme si oblíbili.

Monika Jarošová, Polná

Zdravě a chutně /10.02.13
Tempeh s bulgurem

Tempeh s bulgurem

Plnohodnotné bílkoviny bez masa.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Zdravě a chutně /19.03.14
 

Nejnovější

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Přestože na Vánoce si chce každý dopřát dobré jídlo, kila cukru a tuku nejsou zrovna ...
Všehochuť /12.12.19
Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým

Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...

Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama