Reklama
Kuřecí steaky s tymiánem
Fotogalerie:

Kuřecí steaky s tymiánem

Magda Lacková

Domažličky
Nepřežeňte to s tymiánem, má výraznou chuť. 
Magda Lacková, Domažličky

Ingredience

  • 1/2 lžičky tymián
  • 4 stroužky česnek
  • 1/2 lžičky grilovací koření
  • 1 lžíce sladká mletá paprika
  • 1/2 lžičky nové koření mleté
  • 4 lžíce slunečnicový olej
  • 6 ks kuřecí čtvrtky
  • 12 ks brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Všechny suroviny na marinádu důkladně promícháme. Do marinády naložíme opláchnuté a osušené kuřecí čtvrtky a necháme je aspoň hodinu v chladu odležet.
  2. krok2
    Potom si připravíme elektrický gril nebo pánev a maso opečeme. My jsme maso připravovali v toastovači s nástavcem na maso (mřížky). V tomto toastovači jsme dvě porce pekli 12 minut. Výhodou je, že toastovač peče z obou stran, a tak maso nemusíme otáčet.
  3. Brambory oloupeme a pak nakrájíme zdobicím nožem na mřížky. Osmažíme je ve fritovacím hrnci.

Pošli recept! - Speciál - Vaříme na chalupě (17.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kedlubnový salát s mrkví

Kedlubnový salát s mrkví

Krenexu můžeš dát i víc, salát bude ostrý. Jana Remková, Orlová
Zdravě a chutně /09.03.16
Domácí pribináček

Domácí pribináček

Chutná skvěle, je jednoduchý a narozdíl od kupovaného víte, co v něm je.
Zdravě a chutně /16.05.12
Šťáva z řepy, celeru a mrkve

Šťáva z řepy, celeru a mrkve

Vitaminová bomba, která tě postaví na nohy.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /27.02.14
Kapr jedna báseň

Kapr jedna báseň

Kapra předem stáhnu z kůže, maso je lepší.

Helena Vebrová, Kolín

Zdravě a chutně /30.07.14
Krůtí steak s mrkví

Krůtí steak s mrkví

Výborná lehká a jemná večeře.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /21.01.13
Kuskus s cizrnou

Kuskus s cizrnou

Podle receptu

Jitky Eberlíkové z Prahy

Zdravě a chutně /23.04.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu