Reklama
Kuřecí prsa s těstovinami
Fotogalerie:

Kuřecí prsa s těstovinami

Eva Ešnerová

Nymburk
I kdybych je jedla denně, nepřejí se mi.
Eva Ešnerová, Nymburk

Ingredience

  • 4 kuřecí prsa
  • 1/4 máslo
  • 1 pórek
  • 1 lžíce hořčice plnotučná
  • 200 ml smetana
  • sůl
  • 1 balení těstoviny
  • bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Prsíčka omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky nebo nudličky. Na pánev dáme máslo, zpěníme a přidáme nakrájené maso. Za stálého míchání 15 minut opékáme.
  2. Mezitím uvaříme těstoviny v mírně osolené vodě. Jakmile je maso měkké, přidáme krájený pórek. Po 5 minutách zalijeme smetanou, přidáme lžíci hořčice a oso­líme. Přisypeme bylinky. Po­dá­vá­me se salátem.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené papriky

Zapečené papriky

Stejným způsobem lze plnit rajčata a cukety. Petra Tlášková, Praha
Zdravě a chutně /20.11.14
Kedlubny plněné mletým masem

Kedlubny plněné mletým masem

Jako příloha jsou nejlepší vařené brambory nebo pečivo.

Eva Sládková, Strakonice

Zdravě a chutně /02.06.15
Chřestový salát s chilli

Chřestový salát s chilli

Rychlý, lehký sezonní salát.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /18.03.17
Zapečené brambory s brokolicí a tofu

Zapečené brambory s brokolicí a tofu

Masožravci nahradí tofu další nožičkou párku.

Alena Páclová, Náchod

Zdravě a chutně /25.08.17
Salát s fazolemi a zálivkou

Salát s fazolemi a zálivkou

Máme rádi vydatnější svačiny – nejlépe saláty.
Martina Mikulová, Třebonín
...
Zdravě a chutně /18.02.10
Odlehčená tatínkova svíčková

Odlehčená tatínkova svíčková

Naučil mě ji můj táta a já ji trochu upravila, abychom si ji mohli dělat častěji.

Jana...

Zdravě a chutně /26.08.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu