Reklama
Kuřecí nudličky na pórku
Fotogalerie:

Kuřecí nudličky na pórku

Eliška Robová

Praha

Máme rádi jednoduchá a rychlá jídla.

Eliška Robová, Praha

Ingredience

  • Ingredience
  • 2 kuřecí prsa
  • 1 menší pórek
  • trocha olivový olej
  • podle chuti koření (sladká paprika, karí, barevný pepř v mlýnku)
  • 1 hrst slunečnicová semínka
  • 100 g indiánská rýže

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa opláchneme a pokrájíme na nudličky velikosti sousta. Pórek nakrájíme na kolečka. Na pánev kápneme malinko olivového oleje a maso s pórkem společně opékáme. Přidáme koření dle chuti a hrst slunečnicových semínek.

  2. Dle návodu na krabici uvaříme indiánskou rýži, kterou pak napěchujeme do misky zajímavého tvaru a vyklopíme na talíř. Přidáme osmaženou směs a můžeme podávat.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstovinový salátek s pečeným lilkem

Těstovinový salátek s pečeným lilkem

Právě ta pečená zelenina dělá přímo divy. Jiřina Patočková, Ostrava
Zdravě a chutně /04.10.16

Čína z lilku

Variace na "čínu" chutná s lilkem výborně, je lehká a rychlá, vyzkoušej ji.
Helena ...
Zdravě a chutně /13.01.10
Zeleninové chipsy

Zeleninové chipsy

Zdravé mlsání třeba večer k televizi.

Jitka Štěpánková, Říčany

Zdravě a chutně /26.08.12
Kuřecí stehýnka na olivách

Kuřecí stehýnka na olivách

Nezapomeň na sklenici bílého vína.

Jana Cibuľová, Cheb

Zdravě a chutně /04.03.13
Květáková polévka se sýrem

Květáková polévka se sýrem

Semínka dávám dýňová nebo slunečnicová.

Líba Kučerová, Beroun

Zdravě a chutně /09.05.17
Canelloni se třemi druhy sýrů a mangoldem

Canelloni se třemi druhy sýrů a mangoldem

Pokud neseženeš mangold, použij čerstvý špenát.
Zdravě a chutně /20.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu