Reklama
Kuřecí nudličky
Fotogalerie:

Kuřecí nudličky

Michal Klepáček

Bruntál
Určitě se stanou i tvým oblíbeným jídlem.
Michal Klepáček, Bruntál

Ingredience

  • 2 kuřecí prsa
  • dle potřeby olej olivový
  • dle chuti sůl
  • špetka pepř bílý
  • 1 bujon kuřecí natural
  • 500 g zelenina mražená
  • 1 balení nudle instantní

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa důkladně omyjeme a nakrájíme je na nudličky nebo na malé kostičky.
  2. Orestujeme je na olivovém oleji‚ přidáme trochu soli a podle chuti mletý bílý pepř. Přilijeme bujon rozpuštěný ve 100 ml vody a maso necháme 15–20 minut dusit pod pokličkou.
  3. Ke konci přidáme mraženou zeleninu a necháme ještě 5 minut podusit. Podáváme s uvařenými instantními nudlemi.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jarní salát

Jarní salát

Salát doplní vitaminy po dlouhé zimě. Lucie Walozsková, Třinec
Zdravě a chutně /23.07.10
Losos s medovo-hořčičnou omáčkou

Losos s medovo-hořčičnou omáčkou

Je to výborný předkrm, ale hodí se i jako lehký oběd.

Lenka Kokošková, Plzeň

Zdravě a chutně /16.06.13
Kuře s lupínky

Kuře s lupínky

Vychutnej si lahodně křupavá sousta.
Zuzana Čerlíková, Čechy
Zdravě a chutně /22.01.09
Barevné rybí krokety

Barevné rybí krokety

Výborné jídlo pro děti – vypadají lákavě, jsou chutné a zdravé.
Nina Kovářová, ...
Zdravě a chutně /01.06.13
Plněná zapečená rajčata se zeleninou

Plněná zapečená rajčata se zeleninou

Rajčata mám moc ráda nejen v salátech. Zapečená jsem si oblíbila pro jemnou chuť, ...
Zdravě a chutně /05.12.08
Celozrnný závin

Celozrnný závin

Díky zdravé alternativě oblíbeného českého dezertu můžu mlsat bez ...
Zdravě a chutně /16.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu