Reklama
Kuřecí maso s tyčinkami
Fotogalerie:

Kuřecí maso s tyčinkami

Iveta Němečková

Hodonín
S touto mňamkou si před návštěvou ostudu neuděláš.
Iveta Němečková, Hodonín

Ingredience

  • vegeta
  • olej
  • 2 ks kuřecí prsa
  • 150 g niva
  • 1 balení maso krabí

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso umyjeme, naklepeme a posypeme vegetou. Vložíme do pe­káč­ku a přidáme trochu oleje a vody. Pečeme do změknutí.
  2. Takto připravené maso poklademe krabími tyčinkami a pečeme, až tyčinky změknou. Nakonec posypeme strouhanou nivou a dále za­pékáme asi 5 minut.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

Toto jednoduché a levné jídlo mě naučil můj táta. Dominika Brosová, Prostějov
Zdravě a chutně /13.08.08
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

Vydatná a hřejivá večeře či lehčí oběd.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /09.12.12
Caesar salát s kuřecím masem

Caesar salát s kuřecím masem

Existuje mnoho receptů na salát Ceasar, já ho připravuji tímto způsobem. Olej ...

Zdravě a chutně /19.05.16
Kuřecí cuketa

Kuřecí cuketa

Sýr dodá omáčce zvláštní konzistenci, ale s rýží je velice chutná.

Veronika ...

Zdravě a chutně /22.10.12
Tofu s pečenými bramborami

Tofu s pečenými bramborami

Můžeme zvolit marinované nebo uzené tofu.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /07.04.13
Rýže na pánv se šunkou a celerem

Rýže na pánv se šunkou a celerem

Dokonalá kombinace chutí.
Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod
Zdravě a chutně /26.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu