Reklama
Kuřecí maso s cizrnou a mrkvovými brambory
Fotogalerie:

Kuřecí maso s cizrnou a mrkvovými brambory

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Cizrna nebo-li římský hrách je spolu s červenou čočkou nejlépe stravitelná z luštěnin, proto je vhodná pro děti nebo lidi trpící špatným trávením.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 2 kuřecí stehenní řízky
  • 10 ks velké brambory
  • 2 ks mrkev
  • 1 plechovka nakládaná cizrna
  • 1 hrst čerstvá bazalka
  • koření na grilované kuře
  • 2 plátky máslo
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

105 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brambory nakrájíme na plátky a rozdělíme do dvou pekáčů. Do každého na brambory nahrubo nastrouháme mrkev a posypeme pokrájenou čerstvou bazalkou.
  2. Přidáme nakládanou cizrnu a maso nakrájené na jemné plátky. Vše okořeníme a osolíme. Navrch poklademe máslem a celé lehce zakápneme olivovým olejem.

  3. Pečeme nezakryté v troubě 45minut při teplotě 200 °C.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus se zeleninou a jogurtovým dipem

Kuskus se zeleninou a jogurtovým dipem

Tento recept je u nás velmi oblíbeny a dáváme si ho většinou na večeři. Lucie ...
Zdravě a chutně /20.06.13
Nakládané zelí

Nakládané zelí

Domácí zelí svou chutí jednoznačně vítězí nad kupovaným.
Jarmila Odvárková, ...
Zdravě a chutně /14.06.11
Jarní mísa

Jarní mísa

Zdravá svačina či večeře.

Aneta Bartušková, 13 let, Bítovčice

Zdravě a chutně /03.12.12
Těstoviny s tofu

Těstoviny s tofu

Tofu marinujeme, jinak je bez chuti.
Marie Holacká, Koryčany
Zdravě a chutně /23.07.10
Losos s medovo-hořčičnou omáčkou

Losos s medovo-hořčičnou omáčkou

Losos je velmi zdravá ryba, která by se v našem jídelníčku měla opakovat alespoň ...

Zdravě a chutně /29.03.13
Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Můžeme přidat hrst voňavých bylinek.

Jana Měsíčková, Veselí nad Moravou

Zdravě a chutně /24.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu