Reklama
Kuřecí maso s čínskou zeleninou
Fotogalerie:

Kuřecí maso s čínskou zeleninou

Monika Holubová

Praha
Rýžové nudle můžeš ještě osmažit nebo pokapat sójovou omáčkou.
Monika Holubová, Praha

Ingredience

  • 2-3 kuřecí prsa
  • dle chuti sůl
  • dle chuti kari
  • 2 balení zelenina mražená na čínu
  • 1 smetana ke šlehání
  • 200 g sýr eidam
  • 1 nudle rýžové

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na proužky. Osolíme a okořeníme karí kořením. Dáme do pekáčku a zasypeme mraženou zeleninou.
  2. Vložíme do trouby předehřáté asi na 180 °C. Za pár minut přilijeme šlehačku a pečeme.
  3. Když je maso měkké‚ přisypeme nastrouhaný eidam a necháme ještě chvíli zapékat v troubě. Mezitím si připravíme rýžové nudle.
  4. Zapečenou zeleninovou směs podáváme s rýžovými nudlemi posypanou trochou nastrouhaného sýra.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená brokolice

Zapečená brokolice

Výtečný jednoduchý oběd. Alena Kučerová, Štěpánkovice
Zdravě a chutně /14.04.12
Milionová polévka

Milionová polévka

Zeleninová polévka plná vitamínů.
Petra Sanduová, Rosice
Zdravě a chutně /14.11.08
Cizrnový salát s polníčkem

Cizrnový salát s polníčkem

Tento salát je výborný pro horké letní dny.

Michaela Sychrová, Bruntál

Zdravě a chutně /26.05.13
Barevná frittata

Barevná frittata

Můžeš použít jakoukoliv zeleninu, maso nebo sýr.

Jana Novotná, Plzeň

Zdravě a chutně /15.03.16
Mangoldové závitky

Mangoldové závitky

Při dušení by měly mít dost šťávy.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Zdravě a chutně /13.03.17
Grilované makrely

Grilované makrely

Když přijede moje mlsná sestra, musím se pustit do grilování. Prý umím připravit ty ...
Zdravě a chutně /18.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu