Reklama
Kuřecí masíčko na zelenině
Fotogalerie:

Kuřecí masíčko na zelenině

Michaela Strnadová
Michaela Strnadová
Obříství

Tip na skvělý jednoduchý oběd.

Michaela Strnadová, Obříství

Ingredience

  • 500 g kuřecí maso
  • 1 cibulmenší e
  • špetka koření na kuře
  • mletá červená paprika
  • 250 g směs francouzské zeleniny
  • 2-3 polévkové lžíce slunečnicový olej
  • 1 kostka zeleninový bujon
  • 1 lžíce polohrubá mouka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme jemně nakrájenou cibuli a maso zprudka orestujeme.

  2. Přidáme koření na kuře a mletou červenou papriku. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí.

  3. Poté přidáme směs francouzské zeleniny a zeleninový bujon. Nakonec zahustíme polohrubou moukou.

  4. Jako přílohu podáváme rýži nebo bramborové vlnky. Pro zpestření můžeme podávat zeleninový salát.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kaštanová skládanka

Kaštanová skládanka

Tahini je pasta ze sezamových semínek. Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /28.11.14
Mrkvová dia bábovka

Mrkvová dia bábovka

Každý recept na dia sladkosti se hodí.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /18.12.12
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami

Květákový mozeček s cuketovými hranolkami

Lehký oběd pro horký letní den.

Hana Šátralová, Praha

Zdravě a chutně /11.11.15
Vitaminový chléb

Vitaminový chléb

Kdo nemá rád tuňáka, udělá pomazánku s česnekem.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /07.02.15
Lodičky s kuřetem

Lodičky s kuřetem

Můžeš je podávat jako lehkou večeři.
Irena Poláková, Rudná
Zdravě a chutně /07.10.11
Česnekový kapr

Česnekový kapr

Je škoda dát si dobrou rybu jen na Vánoce.

Dáša Slavíková, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /11.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu