Reklama
kuřecí kousky s bramborem a zeleninou z parního hrnce
Fotogalerie:

kuřecí kousky s bramborem a zeleninou z parního hrnce

Monika Jarošová
Monika Jarošová
Polná

Parní hrnec jsme si oblíbili.

Monika Jarošová, Polná

Ingredience

  • 1 celé kuře
  • podle chuti sůl
  • podle chuti grilovací koření
  • podle chuti sladká paprika koření
  • 1 lžíce olej
  • 8 ks brambory
  • 200 g květák
  • 100 g mrkev
  • 50 g pórek
  • 50 g fazolky
  • 1 lžíce čerstvá petržel
  • 1 vrchovatá lžička solamyl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Kuře omyjeme a naporcujeme na 4 kousky, osolíme, posypeme grilovacím kořením a sladkou paprikou a dáme do parního hrnce. Spodek pomažeme olejem, zapneme na 25 minut a připravíme si brambory. Oloupané a na kolečka nakrájené brambory vložíme do druhé nádoby. Zeleninu s petrželkou připravíme do třetího patra.
  2. krok2

    Po 25 minutách připravené brambory a zeleninu přidáme nad maso a zapneme celé ještě jednou na 25 minut.

  3. Po uplynutí doby máme vše hotové, vypečenou štávu zahustíme solamylem a případně dosolíme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka z tresčích jater

Pomazánka z tresčích jater

Dej si s námi něco zdravějšího na zub. Markéta Kopečná, Praha
Zdravě a chutně /27.12.12
Broučci

Broučci

Veselá a hlavně zdravá svačinka.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Zdravě a chutně /27.02.14
Křenové zelí

Křenové zelí

Trochu pikantní, ale moc dobré.

Pavlína Pecharová, Dobříš

Zdravě a chutně /02.03.14
Pečivo se šunkou

Pečivo se šunkou

Chutná a zdravá svačinka pro labužníky.
Dagmar Vašáková, Praha
Zdravě a chutně /14.11.08
Zastřené vejce se zeleninový salátem

Zastřené vejce se zeleninový salátem

Dozdobíme lístky pažitky.

Vojta Miláček, Praha

Zdravě a chutně /05.03.16
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu