Reklama
Kuřecí cuketa
Fotogalerie:

Kuřecí cuketa

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Sýr dodá omáčce zvláštní konzistenci, ale s rýží je velice chutná.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 1 větší cuketa
  • 2 kuřecí prsa
  • 2 ks bílá paprika
  • 1 větší cibule
  • kuřecí vývar
  • tmavá jíška (knorr)
  • mletá paprika, sůl, pepř
  • 2 stroužky česnek
  • 100 g strouhaný sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Nakrájíme si kuřecí prsa, osolíme, opepříme a opečeme společně s cibulí na oleji. Jakmile se maso zatáhne, přilijeme kuřecí vývar (může být i bujón), vložíme papriku, cuketu a chvíli dusíme.

  2. Po změknutí cukety ochutíme špetkou soli, česnekem a mletou paprikou. Zahustíme mírně jíškou. Nakonec posypeme strouhaným sýrem a necháme roztát mezi maso. Podáváme s rýží.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí "paprikáš"

Rybí "paprikáš"

Ryby jsou zdravé a proto jsem se snažila vymyslet nějaký recept, který by si oblíbili i ...
Zdravě a chutně /23.08.12
Koláč s jarní zeleninou

Koláč s jarní zeleninou

Koláč nemusí být nutně jen sladký. Ve slané podobě sice známe většinou různé ...
Zdravě a chutně /23.04.13
Jarní mrkvový koláč

Jarní mrkvový koláč

Je moc dobrý, peču ho poměrně často.

Barbora Žižková, Turnov

Zdravě a chutně /13.03.16
Cuketové soudky

Cuketové soudky

Přímo se rozplývají na jazyku, jsou úžasné!

Monika Bílková, Ostrava

Zdravě a chutně /01.07.16
Vločkáče

Vločkáče

Jedny z našich oblíbených placek.

Petra Byronová, Mimoň

Zdravě a chutně /20.02.14
Řízečky z kedluben

Řízečky z kedluben

Moje rodina má ráda všechno smažené. Maso nemůžu ale vařit pořád, zato kedlubny jsou ...
Zdravě a chutně /07.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu