Reklama
Kuře se zeleninou
Fotogalerie:

Kuře se zeleninou

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Chutná skvěle i díky množství koření.
Vlaďka Miláčková, Praha

Ingredience

  • 500 g rýže
  • koření grilovací
  • bazalka
  • 1/4 celer
  • 2 mrkev
  • kari
  • 500 g kuřecí prsa
  • 5 lžic olej
  • omáčka sojová
  • 1/2 brokolice
  • 4 ks hřebíček

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži osolíme, přidáme hřebíček, vodu a uvaříme.Maso nakrájíme na menší kousky a orestujeme v pánvi na oleji. Mrkev a celer nastrouháme nahrubo a s brokolicí vložíme k masu. Okořeníme sój. omáčkou, gril. a karí kořením a bazalkou. Dusíme půl hodiny.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře na víně se zeleninou

Kuře na víně se zeleninou

Kuře pečené spolu s paprikou, cibulí, žampiony a bílým vínem. Pavel Štrougal, Ústí ...
Zdravě a chutně /23.06.12
Kuřecí steaky s tymiánem

Kuřecí steaky s tymiánem

Nepřežeňte to s tymiánem, má výraznou chuť. 
Magda Lacková, Domažličky
Zdravě a chutně /16.03.12
Těstovinový s tuňákem

Těstovinový s tuňákem

Chutná mi, protože je to zdravá, rychlá a jednoduchá večeře.
Jana Motlová, Kralupy...
Zdravě a chutně /09.11.08
Vločkový nákyp s jahodami

Vločkový nákyp s jahodami

Sladká pochoutka, která potěší.
Martina Pacasová, Želetava
Zdravě a chutně /11.11.10
Špagety s uzeným tofu

Špagety s uzeným tofu

Petra Geletičová, Smidary

Zdravě a chutně /04.03.18
Filé s tajemstvím

Filé s tajemstvím

Kdo moc nemusí cibuli, ať nedává, je zde hodně cítit.

Veronika Marková, Český ...

Zdravě a chutně /03.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu