Reklama
Kuře s mrkví a hráškem
Fotogalerie:

Kuře s mrkví a hráškem

Kateřina Kneprová

Jílové u Prahy
Toto jídlo je jednoduché a velmi chutné. Ani po něm neztloustneš.
Kateřina Kneprová, Jílové u Prahy

Ingredience

  • 3 mrkev
  • 1/2 kostky máslo
  • sůl
  • 1 kuře
  • hrášek sterilizovaný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Kuře zbavíme kůže, opláchneme, osolíme. Vložíme na pekáč, přidáme očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev a hrášek. Maso a zeleninu podlijeme vodou a přidáme máslo,rozkrájené na plátky. Pečeme při 220°C, dokud není kuře měkké. Během pečení podle potřeby podléváme vodou nebo vývarem. Poléváme kuře, aby nevyschlo a bylo šťavnaté. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo rýže.

Pošli recept! 12/2007 (14.11.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polníčkový salát s gorgonzolou

Polníčkový salát s gorgonzolou

Gorgonzolu nenahrazujte nivou, není to pak ono. Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /27.08.14
Hráškový salát

Hráškový salát

Je dobrý s chlebem i jako příloha k masu.
Ivana Tylšarová, Zábřeh
...
Zdravě a chutně /11.11.10
Pečené kuře s mrkví

Pečené kuře s mrkví

Jednoduchý recept, který zvládne každý.

Marta Zvonková, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /13.02.14
Jogurtový koktejl

Jogurtový koktejl

Dělám ho pro svého malého synka a moc mu chutná.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Zdravě a chutně /02.06.13
Bramborový salát se sójou

Bramborový salát se sójou

Nakrájenou cibuli spař horkou vodou, bude lépe stravitelná.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /28.01.16
Brambůrky plněné fetou

Brambůrky plněné fetou

Ráda zkouším nové recepty.

Linda Ševcová, Brno

Zdravě a chutně /17.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu