Reklama
Kuře s mrkví a hráškem
Fotogalerie:

Kuře s mrkví a hráškem

Kateřina Kneprová

Jílové u Prahy
Toto jídlo je jednoduché a velmi chutné. Ani po něm neztloustneš.
Kateřina Kneprová, Jílové u Prahy

Ingredience

  • 3 mrkev
  • 1/2 kostky máslo
  • sůl
  • 1 kuře
  • hrášek sterilizovaný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Kuře zbavíme kůže, opláchneme, osolíme. Vložíme na pekáč, přidáme očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev a hrášek. Maso a zeleninu podlijeme vodou a přidáme máslo,rozkrájené na plátky. Pečeme při 220°C, dokud není kuře měkké. Během pečení podle potřeby podléváme vodou nebo vývarem. Poléváme kuře, aby nevyschlo a bylo šťavnaté. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo rýže.

Pošli recept! 12/2007 (14.11.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka

Je výborná, chutná a rychlá. Tereza Mrowiecová, Karviná
Zdravě a chutně /28.02.10
Jarní očista s červenou řepou

Jarní očista s červenou řepou

Víš, že zelenina dokáže zatočit s viry a bakteriemi?

Magda Konopásková, ...

Zdravě a chutně /08.03.14
Lehoučké zapečené brambory

Lehoučké zapečené brambory

Ráda vařím rychle a zdravě.

Šárka Plchová, Brno


Zdravě a chutně /10.01.16
Barevný bulgur

Barevný bulgur

Ať teplý, nebo studený, bulgur se zeleninou a houbami je skvělým obědem na letní ...

Zdravě a chutně /18.09.17
Česnekový kapr

Česnekový kapr

Je škoda dát si dobrou rybu jen na Vánoce.

Dáša Slavíková, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /11.06.15
Ukrajinská štika

Ukrajinská štika

Ryby nejen ráda chytám, ale i jím. Proto se snažím připravit je pokaždé jinak.

Hana ...

Zdravě a chutně /26.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu