Reklama
Kuře pečené v pohance
Fotogalerie:

Kuře pečené v pohance

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Řídím se heslem: chutně, zdravě, rychle a hospodárně. Tento recept vše naprosto dokonale splňuje.
Jana Špačková, Jablonec nad Nisou

Ingredience

  • 1 hrnek pohanka
  • 2 jablka
  • 1 kuře
  • 2 mrkev
  • zázvor

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Pohanku nasypeme do pekáčku (nejlépe z varného skla) a zalijeme 2,5 hrnky vody. Do toho vložíme omyté a nasolené kuře. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na kousky pokrájené jablko a zázvor. Přiklopíme víkem a pečeme ve vyhřáté troubě na 250 0C asi 1 hodinu.

Pošli recept! 10/2007 (12.9.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněný lilek

Plněný lilek

Jakmile se na jaře objeví v obchodě lilek za rozumnou cenu, dělám ho co ...
Zdravě a chutně /14.07.15
Lilek plněný hlívou

Lilek plněný hlívou

Výborné jídlo pro celou rodinu. Lilek je prý bohatý na vitamin B a hlíva ...
Zdravě a chutně /18.06.12
Závitek ze pstruha s paprikovým chutney

Závitek ze pstruha s paprikovým chutney

Vynikající a jednoduchý recept na pstruha.
Zdravě a chutně /08.05.18
Bramborový salát s cibulí

Bramborový salát s cibulí

Tento chutný bramborový salát si ráda dávám k večeři po dlouhém dni ...
Zdravě a chutně /09.04.12
Tempeh se zeleninou

Tempeh se zeleninou

Tempeh obsahuje lehce stravitelné bílkoviny‚ Ca‚ P‚ Fe a vitamin B12. Vyrábí se...
Zdravě a chutně /15.12.10
Řízky se zeleninou

Řízky se zeleninou

Dělala jsem je na zkouškách ve škole.

Veronika Kalmusová, Kopřivnice

Zdravě a chutně /15.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu