Reklama
Krůtí v alobalu
Fotogalerie:

Krůtí v alobalu

Pavlína Boturová
Pavlína Boturová
Orlová - Lutyně

Velmi chutné a šťavnaté.

Pavlína Boturová, Orlová - Lutyně

Ingredience

  • 300 g krůtí prsa
  • 10 ks brambory
  • 6 ks cherry rajčáta
  • 2 ks jarní cibulka s natí
  • 200 g niva
  • kari koření
  • česnekové koření
  • chilli koření
  • sůl
  • pepř tří barev
  • alobal

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na alobal si připravíme 4 menší brambory na plátky. 
  2. krok2 Krůtí maso jemně naklepeme, okořeníme kari kořením, česnekovým kořením, solí pepřem a mírně chilli. Maso položíme na plátky brambor.

  3. Nakrájíme jarní cibulku na 4 díly a položíme jí na maso. Pak si rozkrojíme 3 cherry rajčata a taky položíme na maso. Pak 1 bramboru nakrájíme na plátky a položíme na maso se zeleninou a dvěm. a plátky nivy. Zamotáme pečlivě do alobalu, aby se nám uchovala šťavnatost a vůně.  
  4. Postup opakujeme podle počtu strávníků. Pečeme v troubě předehřáté na 220 °C přibližně 50 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí páj

Rybí páj

Nela Coufalová, Praha
Zdravě a chutně /24.01.18
Barevný cottage salát

Barevný cottage salát

Když chceš hubnout, dej si k večeři barevný salát. Zasytí tě a jistě po něm ...
Zdravě a chutně /25.08.08
Kuřecí salátek

Kuřecí salátek

Lahodný kuřecí salátek se zeleninou, který je vhodný i jako lehký oběd.

Iveta ...

Zdravě a chutně /31.01.13
Kuskusový salát s polníčkem

Kuskusový salát s polníčkem

Podáváme na salátových listech.

Lucie Baťková, Hradec Králové

Zdravě a chutně /29.10.16
Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Výborný oběd pro celou rodinu.

Iveta Komosná, Perštejn

Zdravě a chutně /26.09.14
Rybí perkelt

Rybí perkelt

Připravit tuto rychlovku netrvá déle jak 20 minut i s přípravou. Kromě toho, ...

Zdravě a chutně /09.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu