Reklama
Krůtí steak s mrkví
Fotogalerie:

Krůtí steak s mrkví

Terezie Vachová
Terezie Vachová
Praha 6 - Břevnov

Výborná lehká a jemná večeře.

Terezie Vachová, Praha

Ingredience

  • 400 g krůtí stehenní řízek
  • 6 ks čerstvá mladá mrkev
  • česnek
  • olej
  • tymián
  • sůl
  • pepř
  • máslo

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí stehenní řízky jemně naklepeme pěstí a naložíme do marinády z oleje, česneku, tymiánu, soli a pepře. Necháme odležet alespoň 15 minut. Pak grilujeme.
  2. Než se odleží maso, očistíme mrkve, nakrájíme je na kousky a uvaříme v páře dokud nejsou na skus (5-10 minut). Pak je osmažíme na másle dozlatova (musí trochu zkaramelizovat) a dochutíme solí, pepřem a tymiánem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z nových brambor a kozího sýra

Salát z nových brambor a kozího sýra

Před podáváním salát posyp čerstvým rozmarýnem. Ludmila Spěváčková, Kopřivnice
Zdravě a chutně /16.02.16
Zapečená rajčata s mozarellou

Zapečená rajčata s mozarellou

Lehká večere nejen na horké dny.

Libuše Hlaváčová, Brno

Zdravě a chutně /13.08.12
Kapustičky s noky

Kapustičky s noky

Růžičkovou kapustu musíš dobře ochutit.

Martina Lednická, Vodňany

Zdravě a chutně /05.01.13
Brynzové halušky

Brynzové halušky

Nejraději si vaříme halušky svoje, domácí.
Lenka Weissová, Sušice
Zdravě a chutně /19.08.09
Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

Místo brokolice můžeš použít i květák.
Olga Burešová, Byšice
Zdravě a chutně /13.12.08
Kuřecí rolky s hlívou ústřičnou

Kuřecí rolky s hlívou ústřičnou

Podáváme s bramborovou kaší, zeleninovým pyré nebo s rýží.

Jana Konrádová, ...

Zdravě a chutně /16.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu