Reklama
Krůtí salát
Fotogalerie:

Krůtí salát

Gabriela Husániková
Gabriela Husániková
Frýdek-Místek

Saláty milujeme na jakýkoliv způsob.

Gabriela Husániková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 300 g krůtí maso
  • 1 smetana na vaření
  • 1 velká mrkev
  • 1 červená kapie
  • 2 rajčata
  • množství dle chuti černé olivy
  • 1 salátová okurka
  • 1/2 balení těstoviny
  • 100 - 150 g tvrdý sýr
  • dle chuti chilli
  • dle chuti sůl, pepř
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, přidáme chilli a promícháme. Mrkev ostrouháme a nakrájíme na malé kousky. V hrnci rozehřejeme trošku oleje, maso i mrkev orestujeme, přidáme smetanu a necháme povařit, aby mrkev i maso byly měkkoučké .
  2. Uvařené studené těstoviny dáme do mísy.  Zeleninu i sýr nakrájíme na kostičky a promícháme s těstovinami. Nakonec přidáme maso s mrkví a smetanou, vše promícháme. Můžeme podávat teplé i studené.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená řepa s medem

Pečená řepa s medem

Chutná příloha k masitým pokrmům. Martina Nečasová, Rosice u Chrasti
Zdravě a chutně /15.04.13
Králík na rajčatech

Králík na rajčatech

Králičí maso je jemné, chutné, lehce stravitelné a neobsahuje téměř žádný ...
Zdravě a chutně /18.02.10
Pstruh s bylinkovou nádivkou

Pstruh s bylinkovou nádivkou

Celá naše rodina miluje ryby, a to nejen v podobě smaženého kapra na Vánoce. ...
Zdravě a chutně /15.12.08
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
Salát z hlávky zelí

Salát z hlávky zelí

Čerstvé zelí vyladí jeřabiny, jablka a ořechy.
Věra Řiháková, Brno
Zdravě a chutně /06.03.09
Sójové kostky a kurkumové brambory

Sójové kostky a kurkumové brambory

Toto výborné jídlo zvládne i začátečník.

Květa Hošková, Vratimov

Zdravě a chutně /25.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu