Reklama
Krůtí rolky na brusinkách
Fotogalerie:

Krůtí rolky na brusinkách

Veronika Poláčková

Mýto

Chutnají nám s bramborami.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 4 plátky krůtích prsou
  • trocha soli
  • 2 stroužky česnek
  • 200 g lučina
  • 8 plátků dušená šunka
  • trocha hladké mouky
  • 4 lžíce olivový olej
  • 4 lžíce kečup
  • 3 lžíce brusinky
  • 100 ml červené víno
  • 200 ml vývar

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí plátky naklepeme‚ osolíme a potřeme prolisovaným česnekem. Na plátky dáme kousek lučiny zabalené do dvou plátků šunky a vše  stočíme do rolek.

  2. Obalíme je v hladké mouce a dáme na pánev s olejem překladem dolů‚ aby se rolky zapekly a nerozbalily. Pozvolna opečeme ze všech stran. Podlijeme vínem‚ přidáme kečup‚ brusinky a dle potřeby vývar. Omáčku povaříme do zhoustnutí.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ovesné palačinky

Ovesné palačinky

Pro mlsné děti Podle receptu Karolíny Urbanové z Chomutova
Zdravě a chutně /24.02.19
Losos s celerovo-bramborovou kaší

Losos s celerovo-bramborovou kaší

Výhodou lososa je, že v něm není mnoho kostí. Navíc má lahodné masíčko.

Štěpánek ...

Zdravě a chutně /29.01.17
Losos v rukávu

Losos v rukávu

Uvař si laskominu, která ti dodá jód a železo.
Ludmila Havlíčková, Benešov
Zdravě a chutně /02.09.08
Pangasius s ananasem

Pangasius s ananasem

K tomuto exotickému jídlu podávej rýži.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /16.05.14
Hovězí maso na okurkách s rýží

Hovězí maso na okurkách s rýží

Nedělní oběd.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /17.06.13
Salát abruzzo

Salát abruzzo

Pavla Zubatá, Vnorovy

Zdravě a chutně /22.05.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu