Reklama
Krůtí plátky  na sušených rajčatech
Fotogalerie:

Krůtí plátky na sušených rajčatech

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Drůbež považuji za nejzdravější maso. Připravuji ji na olivovém oleji.
Olga Lísková, Znojmo

Ingredience

  • 4 stroužky česnek
  • olej olivový
  • petrželka
  • sůl
  • 800 g maso krůtí
  • 8 rajčata sušená

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí maso nakrájíme na tenké plátky. Na rozpáleném oleji maso osmažíme z obou stran, plátky osolíme a přendáme do jiné nádoby do tepla.
  2. krok2
    Ve stejné pánvi osmahneme na plátky pokrájený česnek, na kousky pokrájená sušená rajčata a přidáme asi 5 lžic vody. Vše dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Plátky masa vrátíme zpět do pánve, vše prohřejeme a nakonec posypeme petrželkou. Podáváme s vařeným bramborem a můžeme zdobit celými sušenými rajčaty.

Pošli recept! 6/2007 (16.5.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tempeh se zeleninou

Tempeh se zeleninou

Tempeh obsahuje lehce stravitelné bílkoviny‚ Ca‚ P‚ Fe a vitamin B12. Vyrábí se...
Zdravě a chutně /15.12.10
Fazuláda

Fazuláda

Nejlépe chutná s žitným kvašeným chlebem, který si můžeme připravit doma nebo ...

Zdravě a chutně /28.06.14
Rýžové nudle se smaženým celerem

Rýžové nudle se smaženým celerem

Třeba se ti na první pohled zdá tato kombinace neobvyklá, ale věř mi, je to skvělé...

Zdravě a chutně /13.09.15
Broučci

Broučci

Veselá a hlavně zdravá svačinka.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Zdravě a chutně /27.02.14
Zelné hody

Zelné hody

Kdo má rád zeleninu, nezaváhá a udělá si tento dobrý salát.
Eva Mikysková, ...
Zdravě a chutně /23.01.10
Placičky ze Surimi tyčinek

Placičky ze Surimi tyčinek

Vhodné pro ty, kteří si udržují štíhlou linii.

Veronika Marková, Český Těšín

Zdravě a chutně /01.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu