Reklama
Krůtí nudličky s fenyklem a bulgurem
Fotogalerie:

Krůtí nudličky s fenyklem a bulgurem

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Oběd z neobvyklých surovin.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 300 g krůtí prsa
  • 200 g čerstvý fenykl
  • 80 g pórek
  • 1 větší červená cibule
  • 1 lžička koření Gyros
  • dle chuti sůl
  • dle chuti mletý černý pepř
  • 2 lžíce ocet balsamico
  • olivový olej
  • máslo
  • bulgur

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí prsa a bulvy fenyklu omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Pórek a cibuli nakrájíme na kolečka. Na hlubší pánev si dáme olivový olej, na kterém zprudka orestujeme nakrájená krůtí prsa.

  2. Po chvíli přidáme lžičku směsi koření Gyros, nakrájený fenykl a krátce podusíme. Potom přidáme nakrájený pórek a cibuli. Směs osolíme, opepříme, přidáme 2 lžíce balzamico octa, na zjemnění kousek másla a promícháme. Krátce povaříme a směs je hotová.

  3. Podáváme s bulgurem, který připravíme dle návodu na sáčku.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená mozzarella se špenátovým pestem

Zapečená mozzarella se špenátovým pestem

Recept mám od přítelkyně z Toskánska. Vladislava Poláčková, Třeboň
Zdravě a chutně /15.01.13
Celozrnné pečivo

Celozrnné pečivo

Jsou ideální jako příloha nebo svačinka.
Vendula Vrbová, Pivín
Zdravě a chutně /24.10.08
Květák na paprice

Květák na paprice

Netradiční úprava květáku ti zachutná.
Marie Satrapová, Rychnov nad Kněžnou
Zdravě a chutně /17.09.09
Domácí jogurt

Domácí jogurt

Od té doby, co jsem ho ochutnala, mi kupované nechutnají.
Leona Sodomková, Brno ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Čínské nudle s tofu

Čínské nudle s tofu

Z tofu připrav pokrm, který zachutná všem.
Lenka Klinkorová, Písek
Zdravě a chutně /11.11.10
Candát pod peřinou

Candát pod peřinou

Podobným způsobem připravíš i jiné ryby.

Květa Kroupová, Praha

Zdravě a chutně /06.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu