Reklama
Krůtí maso s kaší z cizrny
Fotogalerie:

Krůtí maso s kaší z cizrny

Božena Kolářová

Pouště
Cizrnu jsem si oblíbila, je lehce stravitelná.
Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 1 ks krůtí stehna
  • 250 g cizrna
  • sůl podle chuti
  • 1 lžička kmín drcený
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Cizrnu namočíme den předem do vody, aby se rychleji vařila.
  2. Krůtí maso opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Jemně potřeme solí a dáme do pekáčku. Posypeme kmínem, podlijeme troškou vody a dáme péct.
  3. Druhý den vodu z cizrny slijeme, nalijeme čerstvou a uvaříme ji do změknutí. 4. Uvařenou cizrnu rozmixujeme na jemnou kaši, přidáme osmaženou cibulku a pečené maso a můžeme podávat.

Pošli recept! - Speciál - Žijeme zdravě (30.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajčatová polévka s knedlíčky z tofu

Rajčatová polévka s knedlíčky z tofu

Knedlíčky z tofu jsou velmi zdravou variantou masových knedlíčků ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Krémová  cuketová  polévka

Krémová cuketová polévka

Je velmi lahodná a jemná. 

Martina Taušová, Tasovice

Zdravě a chutně /09.10.16
Domácí těstoviny

Domácí těstoviny

Připrav si zdravou polévkovou zavářku!
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /19.08.09
Kuře s medovou zeleninou

Kuře s medovou zeleninou

Kuřecí stehna pečená s medovou marinádou, podávaná na šťavnaté zelenině.

Pavel ...

Zdravě a chutně /03.03.12
Kapustová bábovka

Kapustová bábovka

Na talíři vypadá ohromně. A navíc je opravdu velmi dobrá.
Marcela Chylová, ...
Zdravě a chutně /11.11.10
Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

Je nejen zdravá, ale i superrychlá!
Libuše Hlaváčová, Brno
Zdravě a chutně /04.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu