Reklama
Krůtí kostky v růžovém zelí
Fotogalerie:

Krůtí kostky v růžovém zelí

Hana Gončárová

Brno

Obyčejné zelí trochu jinak.

Hana Gončárová, Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 cibule
  • trocha olej
  • 300 g krůtí prsa
  • podle potřeby cukr, sůl, pepř a mletý kmín
  • 200 ml voda
  • 1 hlávka bílé zelí
  • 3 lžíce sterilovaná řepa
  • 1 lžíce ocet

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Půl cibule nakrájíme a osmahneme. Vložíme nakrájené maso‚ okořeníme solí‚ pepřem a mletým kmínem a zprudka osmažíme. Když je maso hotové‚ zalijeme je 200 ml vody a dusíme‚ dokud se voda nevypaří.

  2. Druhou půlku cibule osmažíme, přidáme nakrájené zelí a podlijeme vodou dle potřeby. Dusíme. Hotové zelí dochutíme solí‚ mletým kmínem‚ cukrem a octem a chvíli povaříme. Na závěr vmícháme řepu.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí karbanátky s koprovým dipem

Rybí karbanátky s koprovým dipem

Chuť kopru a ryby jde spolu překvapivě dobře dohromady. Eva Sládková, Strakonice
Zdravě a chutně /16.02.13
Fazolový salát s mrkví

Fazolový salát s mrkví

Jednoduchá večeře.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /05.04.12
Kuskus se zeleninou a jogurtovým dipem

Kuskus se zeleninou a jogurtovým dipem

Tento recept je u nás velmi oblíbeny a dáváme si ho většinou na večeři.

Lucie ...

Zdravě a chutně /20.06.13
Kuskus s rajčátky a kukuřicí

Kuskus s rajčátky a kukuřicí

Lehké a osvěžují jídlo na léto.

Stefanie Blahoutová, Sulkov

Zdravě a chutně /30.07.12
Vega salát

Vega salát

Kdo se obejde bez masa, jistě si pochutná.
Hana Rožnovská, Černá Hora
Zdravě a chutně /22.01.09
Ranní zeleninový talíř

Ranní zeleninový talíř

Zelenina po ránu, energie a dobrá nálada po celý den.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /29.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu