Reklama
Krůtí karbanátky s mrkví
Fotogalerie:

Krůtí karbanátky s mrkví

Lenka Danišová
Lenka Danišová
Jirkov
Tyto karbanátky nejsou smažené na pánvi, ale pečené v troubě. Jsou rychle hotové a šťavnaté. Jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu.
Lenka Danišová, Jirkov

Ingredience

  • 500 g krůtí mleté maso
  • 500 g mrkev
  • 2 vejce
  • 6-8 stroužků česnek
  • 1 lžíce kmín mletý
  • podle chuti majoránka
  • podle chuti sůl
  • podle chuti pepř
  • olej dle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev očistíme a najemno nastrouháme. K syrové mrkvi přidáme umleté krůtí maso, vejce a všechno koření. Dobře rukama propracujeme. Ničím nezahušťujeme.
  2. Utvoříme 16 plochých karbanátků, které dáme na plech potřený olejem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 20 minut, až začnou zespodu hnědnout. Potom je obrátíme, podlijeme troškou vroucí vody a dopečeme doměkka.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květák na paprice

Květák na paprice

Netradiční úprava květáku ti zachutná. Marie Satrapová, Rychnov nad Kněžnou
Zdravě a chutně /17.09.09
Rybí salát z kapra

Rybí salát z kapra

Kapr – to pro nás už dávno neznamená jen klasické řízky.
Ivana Šůsová, Písek
...
Zdravě a chutně /12.12.08
Nákyp s brokolicí

Nákyp s brokolicí

Jednoduchý pokrm, který se dá jíst teplý i studený.

Veronika Marková, Český Těšín

...
Zdravě a chutně /15.03.16
Těstovinový salát s avokádovou omáčkou

Těstovinový salát s avokádovou omáčkou

Lehký oběd či svačina. Recept může být obměňován přidáním zakysané smetany, ...

Zdravě a chutně /15.11.14
Těstovinová pochoutka s mozzarellou

Těstovinová pochoutka s mozzarellou

Je velmi zdravá, hodí se i při dietě.

Anna Schmidtová, Tábor

Zdravě a chutně /30.12.12
Omeleta s čekankou a špekem

Omeleta s čekankou a špekem

Vždycky dávám přednost pokrmům, které obsahují co nejvíc  zeleniny.

Hedvika ...

Zdravě a chutně /25.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu