Reklama
Krůtí guláš
Fotogalerie:

Krůtí guláš

Terezie Vachová
Terezie Vachová
Praha 6 - Břevnov

Voňavý a lehký gulášek.

Terezie Vachová, Praha

Ingredience

  • 400 g krůtí maso
  • 1 velká cibule
  • 3 lžičky rajský protlak
  • bobkový list
  • nové koření
  • sladká paprika
  • pepř
  • sůl
  • olej
  • 1 stroužek česnek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme do sklovata. Přidáme česnek a celé koření (bobkový list, nové koření, pepř) a osmažíme další minutu. Přidáme maso a necháme zatáhnout. Zalejeme protlakem a zaprášíme paprikou.
  2. Osolíme, zalejeme vodou a dusíme cca 45 minut doměkka. Podáváme s chlebem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pracny bez lepku

Pracny bez lepku

Suroviny seženeš  v prodejnách se zdravou výživou. Petra Ménová, Kolín
Zdravě a chutně /14.02.15
Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Tento salát se zeleninou a kuřecím masem je vhodný jak k obědu, tak k večeři.
Lucie ...
Zdravě a chutně /31.01.17
Kuskus se žampiony

Kuskus se žampiony

Hodí se nejen pro sportovce.

Petra Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /15.03.13
Kuskus s rajčátky a kukuřicí

Kuskus s rajčátky a kukuřicí

Lehké a osvěžují jídlo na léto.

Stefanie Blahoutová, Sulkov

Zdravě a chutně /30.07.12
Jemný zapékaný chřest

Jemný zapékaný chřest

Připravuji jej jako slavnostní předkrm.

Miroslava Sládková, Mariánské Lázně

Zdravě a chutně /02.04.17
Polévka s knedlíčky

Polévka s knedlíčky

Na polévky si doma potrpíme, třeba nedělní oběd by bez ní nemohl být.

Kateřina ...

Zdravě a chutně /14.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu