Reklama
Křupavoučké kousky z pangasia
Fotogalerie:

Křupavoučké kousky z pangasia

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Rybí maso nemusíme obalovat jen v trojobalu, aby bylo křupavé.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 4 ks filé z pangasia
  • sůl
  • grilovací koření
  • sladká paprika
  • 4 lžíce hladká mouka
  • olej
  • 1/2 kg brambory
  • 2 lžíce máslo
  • 1/2 hrnku mléko
  • pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Filé si nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme větší vrstvou grilovacího koření a sladké papriky a pořádně promícháme. Je lepší, když jsou filety trochu sušší, ať nepustí hodně vody. Poté je obalíme v hladké mouce a osmahneme na troše oleje dozlatova.
  2. Brambory si mezitím uvaříme. Ještě teplé rozšťoucháme, přidáme máslo a ušleháme. Postupně přidáváme mléko, než vnikne vláčná bramborová kaše. Podáváme posypané pažitkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus nasladko

Kuskus nasladko

Zkus ho uvařit místo krupicové kaše. Hana Pazderková, Děčín
Zdravě a chutně /24.09.09
Zapečený celer

Zapečený celer

Vydatnou večeři podávej s pečivem.

Markéta Musilová, Koryčany

Zdravě a chutně /10.01.15
Masová směs bez masa

Masová směs bez masa

Dospělým strávníkům přidej chilli koření.
Aneta Sládková,
Třemošnice
Zdravě a chutně /29.12.10
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Salát z černé ředkve

Salát z černé ředkve

Zdravá svačinka s výbornou chutí.

Šárka Vozábová, Milovice

Zdravě a chutně /18.11.12
Špenátový koláč

Špenátový koláč

Netradiční zelený koláč zaujme netypickou kombinací špenátu, tvarohu a těstovin.
...
Zdravě a chutně /03.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu