Reklama
Křupavoučké kousky z pangasia
Fotogalerie:

Křupavoučké kousky z pangasia

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Rybí maso nemusíme obalovat jen v trojobalu, aby bylo křupavé.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 4 ks filé z pangasia
  • sůl
  • grilovací koření
  • sladká paprika
  • 4 lžíce hladká mouka
  • olej
  • 1/2 kg brambory
  • 2 lžíce máslo
  • 1/2 hrnku mléko
  • pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Filé si nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme větší vrstvou grilovacího koření a sladké papriky a pořádně promícháme. Je lepší, když jsou filety trochu sušší, ať nepustí hodně vody. Poté je obalíme v hladké mouce a osmahneme na troše oleje dozlatova.
  2. Brambory si mezitím uvaříme. Ještě teplé rozšťoucháme, přidáme máslo a ušleháme. Postupně přidáváme mléko, než vnikne vláčná bramborová kaše. Podáváme posypané pažitkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Placky  z řepy

Placky z řepy

Nemohu jíst brambory, co ale dělat, když mám chuť na bramboráky, které miluji? Jana ...
Zdravě a chutně /15.04.15
Dort pro pány

Dort pro pány

Ocení ho opravdoví gurmáni.
Lenka Gartnerová, Mladé Buky
Zdravě a chutně /27.12.11
Rozkvetlý kuskus

Rozkvetlý kuskus

Kuskus se dá upravit na mnoho způsobů, vyzkoušej tenhle zajímavý se sýrem.
Kateřina ...
Zdravě a chutně /25.03.12
Osvěžující salát s koprem

Osvěžující salát s koprem

Někdo nemá chuť kopru rád, já ho přidávám skoro do všeho.
Veronika Hegrová, Pomezí
...
Zdravě a chutně /19.07.12
Chřestový salát s těstovinami

Chřestový salát s těstovinami

Zdravý, chutný, lehký a zároveň sytý.


Dana Koubová, Zlín

Zdravě a chutně /01.04.17
Závitek ze pstruha s paprikovým chutney

Závitek ze pstruha s paprikovým chutney

Vynikající a jednoduchý recept na pstruha.
Zdravě a chutně /08.05.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu