Reklama
Kroupový salát s tuňákem
Fotogalerie:

Kroupový salát s tuňákem

Dagmar Vašáková

Hodonín
Oblíbila jsem si ho jako zdravou večeři.
Dagmar Vašáková, Hodonín

Ingredience

  • 150 g kroupy
  • 1 konzerva tuňák
  • 1 cibule
  • 10 olivy
  • 1 lžíce ocet vinný
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti bylinky zelené

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené kroupy smícháme s malou konzervou tuňáka, přidáme cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka, olivy nakrájené na kolečka, vinný ocet (nebo citronovou šťávu). Osolíme a opepříme. Můžeme vylepšit bylinkami či pažitkou.
  2. Vše promícháme a vychlazené podáváme s čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketová nádivka

Cuketová nádivka

V sezoně ji dělám pořád. Ivana Bartušková, Bítovčice
Zdravě a chutně /20.03.13
Vepřové v parním hrnci

Vepřové v parním hrnci

Když nevím, co vařit, vytáhnu parní hrnec.

Pavla Lukačovičová, Dolní Lhota

Zdravě a chutně /18.05.15
Křen s medem

Křen s medem

Budte fit i za chladného počasí.
Zdravě a chutně /16.05.12
Plněný lilek

Plněný lilek

Jakmile se na jaře objeví v obchodě lilek za rozumnou cenu, dělám ho co ...

Zdravě a chutně /14.07.15
Cuketové placky

Cuketové placky

Různá zeleninová jídla vaříme během léta několikrát do týdne. Placky všeho ...

Zdravě a chutně /09.08.16
Jednoduchý domácí sýr

Jednoduchý domácí sýr

Syrovátku můžeš samozřejmě vypít.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Zdravě a chutně /08.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu