Reklama
Králík v mrkvi
Fotogalerie:

Králík v mrkvi

Daša Poláková

Žďár nad Sázavou
Králičí maso je opravdu velice zdravé.
Daša Poláková, Žďár nad Sázavou

Ingredience

  • pepř
  • 2 cibule
  • 1 králík
  • 3 mrkev
  • petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Maso opláchneme, osolíme, posypeme petrželovou natí a dáme na plech, na který jsme nalili dostatek oleje. Obložíme syrovou mrkví nakrájenou na plátky a kolečky cibule. Potom plech vložíme do předehřáté trouby. Během pečení přiléváme vodu nebo zelenin. vývar a maso podléváme vlastní šťávou. Pečeme asi 1,5 hodiny. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami, bramborovými kroketami, knedlíky nebo noky.

Pošli recept! 12/2007 (14.11.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního. Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
Salát z červené řepy a cibule

Salát z červené řepy a cibule

Určitě si získá tvé chuťové buňky.

Martina Janujová, Dolní Terlicko

Zdravě a chutně /14.04.16
Guacamole s vejci

Guacamole s vejci

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /18.03.20
Papriková polévka se sýrovými knedlíčky

Papriková polévka se sýrovými knedlíčky

Polévka z červených paprik, mrkve a rajčat je skutečně výborná, má krásnou sytou ...

Zdravě a chutně /25.10.12
Citronové kuře

Citronové kuře

Tuhle domácí „čínu“ mohu doporučit.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /14.09.13
Quinoa s rajčaty a bazalkou

Quinoa s rajčaty a bazalkou

Snažím se sledovat nové trendy ve vaření, quinoa je nejen módní, ale i velmi ...

Zdravě a chutně /20.10.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu