Reklama
Koprové brambory s jogurtem a bylinkový steak
Fotogalerie:

Koprové brambory s jogurtem a bylinkový steak

Renata Kubálková
Renata Kubálková
Městečko Trnávka 132

Toto jídlo je zdravé a také dobré.

Renata Kubálková, Městečko Trnávka

Ingredience

  • 1 bílý jogurt Aktivia
  • 2 lžíce kopr
  • 1 hrst mražená zelenina
  • 500 g brambory
  • 1 lžíce olej
  • sůl
  • pepř
  • bazalka
  • 500 g kuřecí prsa
  • 100 g uzený sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Zapékací mísu vymažeme olejem. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, Activii smícháme s koprem. Do mísy vrstvíme plátky brambor, které vždy osolíme. Pokračujeme jogurtem, zeleninou a znova bramborami, dokud máme suroviny. Vrchní vrstvu brambor posypeme strouhaným sýrem.

  2. Pečeme v troubě vyhřáté na 220 °C asi 40 minut. Krátce před dopečením si na troše oleje s bazalkou osmahneme kuřecí  prsa.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květákový salát

Květákový salát

Kdo má rád květák, určitě tento recept vyzkouší. Veronika Poláčková. Mýto
Zdravě a chutně /06.04.12
Cizrnové karbanátky

Cizrnové karbanátky

Nejsou složité a nám všem moc chutnají.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /08.05.14
Krůtí játra s pečenou řepou

Krůtí játra s pečenou řepou

Hotové jídlo můžeš před podáváním posypat sýrem.

Diana Vlasáková, Příbram

Zdravě a chutně /11.02.16
Lodičky s kuřetem

Lodičky s kuřetem

Můžeš je podávat jako lehkou večeři.
Irena Poláková, Rudná
Zdravě a chutně /07.10.11
Králičí játra s hlívou ústričnou

Králičí játra s hlívou ústričnou

Králičí maso je zdravé a musím uznat, že i játra jsou lahodná. Se zdravou houbou je to ...

Zdravě a chutně /23.10.14
Zapečený pangasius se špenátem

Zapečený pangasius se špenátem

Misto pangasia můžeme použít filé nebo i  jinou rybu.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Zdravě a chutně /22.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu