Reklama
Knedle  se sójovou pomletinou
Fotogalerie:

Knedle se sójovou pomletinou

Kateřina Gajová

Brno
Koření se dá obměňovat podle fantazie‚ výborná je třeba kombinace s garam masalou.
Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 40-50 g sójový granulát
  • 1 lžička kmín
  • 1 lžička paprika červená
  • 1 lžíce koření houbové
  • 1-2 lžíce omáčka sojová
  • špetka pepř
  • 150 g mouka celozrnná
  • 150 g brambory vařené

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Granulát vaříme 15 minut v dostatečném množství vody‚ ve které jsme rozmíchali koření a sójovou omáčku. Po uvaření necháme granulát ještě odpočívat v marinádě.
  2. Z mouky a rozmačkaných brambor uděláme těsto. Ne příliš silné placky plníme „masovou“ náplní a zabalíme je. Knedlíky vaříme asi 10 minut. Servírujeme je s krátce podušeným kysaným zelím a osmahlou cibulkou.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilovaná zelenina s rýží

Grilovaná zelenina s rýží

Do rýže vmíchej bylinky nebo oblíbené koření. Jarmila Holíková, Praha
Zdravě a chutně /04.05.13
Fazolová polévka

Fazolová polévka

Je vydatná a zasytí i jedlíky!
Jaroslava Skřehotová, Ostrava
Zdravě a chutně /19.08.09
Pickles, zdravá pochoutka

Pickles, zdravá pochoutka

Kysaná zelenina by měla mít své stálé místo v našem jídelníčku, protože ...
Zdravě a chutně /27.10.08
Zadělávaná kapusta na karí

Zadělávaná kapusta na karí

Možná že kapustu na podobný způsob jste ještě nejedli.

Klára Smolíková, ...

Zdravě a chutně /05.01.15
Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Dětem vařím polévku každý den.
Šárka Adámková, Praha
Zdravě a chutně /20.08.08
Krůtí karbanátky pečené v troubě

Krůtí karbanátky pečené v troubě

Jednoduché jídlo skvělé i bez smažení.

Lenka Rokosová, Plzeň

Zdravě a chutně /12.08.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu