Reklama
Kešú-kokosový flapjack
Fotogalerie:

Kešú-kokosový flapjack

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 1 šálek rozpuštěného kokosového oleje
  • 1 hrst nasekaných kešú ořechů
  • 250  g (bezlepkových) najemno mletých ovesných vloček
  • 100  g třtinového cukru
  • 1 šálek kokosového mléka nebo krému

Doba přípravy

Počet porcí

1 plech

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Polovinu kokosového oleje rozehřejeme na pánvi a opražíme na něm kešú a vločky smíchané s třtinovým cukrem dozlatova.

  2. Tuto směs přendáme do mísy a zalijeme kokosovým krémem smíchaným se zbylým kokosovým olejem. Podle potřeby přisladíme nebo přidáme tekutiny.

  3. Hmotu vtlačíme na dno obdélníkové nádoby vyložené papírem na pečení, necháme ztuhnout v lednici a nakrájíme.

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (17.9.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Letní ochlazení

Letní ochlazení

Vyzkoušej salát s acidofilním mlékem. Jaroslava Mudrochová, Trutnov
Zdravě a chutně /20.05.17
Portobello s kuskusem

Portobello s kuskusem

Podávej jako předkrm nebo lehký hlavní chod.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /19.05.14
Česnenko-rajčatová polévka

Česnenko-rajčatová polévka

V naší rodině máme rádi jak rajskou polévku, tak i česnečku. Nemůžu je ale ...
Zdravě a chutně /08.12.08
Tvarohové tyčinky

Tvarohové tyčinky

Podávám je jako pochoutku k vínku.
Helena Zavacká, Oldřichov
Zdravě a chutně /28.02.10
Labužnická zapečená ryba

Labužnická zapečená ryba

Uzený sýr rybu dobře doplňuje.

Petr Nejedlý, Lovosice

Zdravě a chutně /25.12.14
Svěží salát s mangem  a krůtím

Svěží salát s mangem a krůtím

Hana Kučerová, Kolín

Zdravě a chutně /02.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu