Reklama
Kedlubnový salát s mrkví
Fotogalerie:

Kedlubnový salát s mrkví

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Krenexu můžeš dát i víc, salát bude ostrý.

Jana Remková, Orlová

Ingredience

  • 1 větší kedlubna
  • 1 větší mrkev
  • 1 lžíce citronová šťáva
  • 1 lžíce cukr
  • pár kapek vody
  • 1 lžička krenex
  • špetka soli

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Kedlubnu a mrkev očistíme a nastrouháme na hrubší nudličky. 

  2. Pokapeme citronovou šťávou, přidáme lžíci cukru, pár kapek vody a nakonec vmícháme krenex. Osolíme, promícháme a dáme vychladit.

Pošli recept! 3/2015 (4.2.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nadívaný pstruh

Nadívaný pstruh

Kombinace jablek a žampionů se vůbec nemusíš bát, chutná skvěle. Lucie Blahová, ...
Zdravě a chutně /26.01.13
Rizoto s pestem a pečeným česnekem

Rizoto s pestem a pečeným česnekem

Víno mu dédá jemnou chuť a česnek pořádný říz.

Pavla Víchová, Český Těšín

Zdravě a chutně /28.03.17
Zapečený lilek

Zapečený lilek

Jakmile ceny lilku v obchodech klesnou na rozumnou mez, máme ho na stole skoro ...

Zdravě a chutně /22.11.15
Barevný cottage salát

Barevný cottage salát

Když chceš hubnout, dej si k večeři barevný salát. Zasytí tě a jistě po něm ...
Zdravě a chutně /25.08.08
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Svěží jarní dobrota, která stojí za vyzkoušení.

Božena Peřinová, Bítovčice

Zdravě a chutně /14.03.16
Jarní pomazánka z hrášku

Jarní pomazánka z hrášku

Romana Kvasničková, Cheb

Zdravě a chutně /14.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu