Kedlubnový salát s mrkví
Fotogalerie:

Kedlubnový salát s mrkví

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Krenexu můžeš dát i víc, salát bude ostrý.

Jana Remková, Orlová

Ingredience

  • 1 větší kedlubna
  • 1 větší mrkev
  • 1 lžíce citronová šťáva
  • 1 lžíce cukr
  • pár kapek vody
  • 1 lžička krenex
  • špetka soli

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Kedlubnu a mrkev očistíme a nastrouháme na hrubší nudličky. 

  2. Pokapeme citronovou šťávou, přidáme lžíci cukru, pár kapek vody a nakonec vmícháme krenex. Osolíme, promícháme a dáme vychladit.

Pošli recept! 3/2015 (4.2.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kukuřičné hromádky

Kukuřičné hromádky

Můžeš je postříkat rozpuštěnou čokoládou. Eva Mikysková, Třebíč
Zdravě a chutně /03.06.16
Krůtí rizoto s červenou rýží

Krůtí rizoto s červenou rýží

Rýži mají v prodejnách zdravé výživy.

Zlata Pospíšilová, Břeclav

Zdravě a chutně /02.11.14
Ovesná pizza s mozzarellou a spoustou zeleniny

Ovesná pizza s mozzarellou a spoustou zeleniny

Pizzu můžete dozdobit vším, na co máte chuť...
Zdravě a chutně /27.03.17
Zelný závitek plněný rýží

Zelný závitek plněný rýží

Maso vůbec není potřeba, i tak je to velká pochoutka.

Jana Kokošková, Brno

Zdravě a chutně /17.06.14
Vločkové placky

Vločkové placky

Jsou rychle hotové a chuťově vynikající.
Bohumil Heneberk, Mikulášovice
Zdravě a chutně /17.05.11
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Super svačina nebo večeře, nejraději ji zapíjím horkým čajem s citronem.
Anetka ...
Zdravě a chutně /17.07.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama