Reklama
Kedlubnový salát
Fotogalerie:

Kedlubnový salát

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle vlastní chuti můžeš přidat i další ingredience, třeba ředkvičky. Budou v něm také dobré.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Ingredience

  • 350 g kedlubna
  • 100 g jablka
  • 100 g salátová okurka
  • 1 hlávkový salát nebo čínské zelí
  • 100 g majonéza nebo bílý jogurt
  • sůl podle potřeby
  • šťáva z půlky citronu
  • trocha cukru
  • trocha pepře

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Kedlubny očistíme a oloupeme. Jablko zbavíme slupky, vykrojíme jádřinec. Potom oloupeme také středně velkou salátovou okurku. Salát nebo čínské zelí rozdělíme na listy a pod tekoucí vodou smyjeme nečistoty. Všechnu zeleninu i jablko nakrájíme na nudličky.

  2. Promícháme s majonézou nebo bílým jogurtem, podle potřeby osolíme, dochutíme citronovou šťávou, cukrem i pepřem a vše promícháme.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (15.3.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sójový guláš s klíčky

Sójový guláš s klíčky

Nejvhodnější přílohou je rýže. Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /10.02.16
Kuřecí paličky na mrkvi a pórku

Kuřecí paličky na mrkvi a pórku

Stejným způsobem lze připravit i vepřové plecko.

Andrea Jurášková, Jihlava

...
Zdravě a chutně /19.05.17
Pórková polévka

Pórková polévka

Na polévky si doma velmi potrpíme.
Alena Skočdopolová, Jičín
Zdravě a chutně /22.09.08
Uzený losos s avokádem a zázvorovou smetanou

Uzený losos s avokádem a zázvorovou smetanou

Jednoduchá a zdravá dobrůtka.

Monika Hanzelová, Vsetín

Zdravě a chutně /29.04.13
Krémová  cuketová  polévka

Krémová cuketová polévka

Pokud máš otevřené bílé víno, přidej kapku.

Gabriela Jílková, Polička

Zdravě a chutně /25.10.16
Kuřecí steaky s tymiánem

Kuřecí steaky s tymiánem

Nepřežeňte to s tymiánem, má výraznou chuť. 
Magda Lacková, Domažličky
Zdravě a chutně /16.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu