Reklama
Kedlubnový salát
Fotogalerie:

Kedlubnový salát

Aneta Bartušková

Bítovčice

Vynikající a velmi osvěžující svačinka.

Aneta Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 1 kedlubna
  • 1 jablko
  • 3 lžíce citronová šťáva
  • 2 špetky sůl
  • 2 špetky pepř
  • 1 lžička cukr
  • 4 snítky čerstvý kopr
  • 100 g bílý jogurt

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Kedlubnu a jablko oloupeme, nastrouháme na hrubé straně struhadla a dáme do misky.

  2. Vydatně pokapeme citronovou šťávou, podle chuti osolíme a opepříme. Dochutíme lžičkou cukru a přisypeme opláchnutý a najemno nasekaný kopr.

  3. Vlijeme jogurt a salát důkladně promícháme. Aby se chutě propojily, necháme ho chvilku odležet v lednici.

Pošli recept! 5/2014 (18.4.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celozrnný quiche se šunkou

Celozrnný quiche se šunkou

Francouzský slaný koláč v dietnější verzi. Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /24.03.16
Cuketová pánvička

Cuketová pánvička

Jednoduchý a rychlý recept, jak zužitkovat úrodu ze zahrádky, ale i zbytky z ledničky.

...

Zdravě a chutně /26.04.12
Kořeněná treska

Kořeněná treska

Jako příloha se hodí brambory.

Květa Kroupová, Praha

Zdravě a chutně /27.12.14
Rajská s vegetariánskými knedlíky

Rajská s vegetariánskými knedlíky

Bylinky se s omáčkou skvěle doplňují.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /07.05.15
Těstoviny s cuketou a tofu

Těstoviny s cuketou a tofu

Proč bychom měli jíst jen maso, když je spousta možností, jak dodat tělu potřebné ...

Zdravě a chutně /07.05.13
Zapékané papriky s mletým masem a fazolemi

Zapékané papriky s mletým masem a fazolemi

Pokud máte rádi papriky, vyzkoušejte tento recept.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Zdravě a chutně /08.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu