Je to osvědčená rychlovka, zdravá a dobrá.
Hana Kupková, Ostrava
Ingredience
- olej na smažení
- 2 ks mladé cibulky
- 1 větší kedluben
- špetka chilli
- 1 lžíce sójová omáčka
- hrst zelených natí, libečku apod.
- lžička sušených pšeničných klíčků či celozrnné mouky
- zeleninový bujon
- sůl podle potřeby
- 1/2 balíčku noky (gnocchi di patate)
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Dáme vařit do osolené vody noky. Vaří se asi 3 minuty – do vyplavání na povrch.
-
Na oleji zpěníme cibulku a přidáme nastrouhaný kedluben. Krátce orestujeme, okořeníme, přidáme zelenou nať i klíčky a podlijeme půl hrnkem teplé vody, ve které jsme předem rozmíchali zeleninový bujon. Krátce povaříme.
-
Hotové kedlubnové zelí smícháme s noky a sypeme čerstvou cibulkovou natí.