Reklama
Kedlubnové zelí s noky
Fotogalerie:

Kedlubnové zelí s noky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Je to osvědčená rychlovka, zdravá a dobrá.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • olej na smažení
  • 2 ks mladé cibulky
  • 1 větší kedluben
  • špetka chilli
  • 1 lžíce sójová omáčka
  • hrst zelených natí, libečku apod.
  • lžička sušených pšeničných klíčků či celozrnné mouky
  • zeleninový bujon
  • sůl podle potřeby
  • 1/2 balíčku noky (gnocchi di patate)

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme vařit do osolené vody noky. Vaří se asi 3 minuty – do vyplavání na povrch.
  2. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme nastrouhaný kedluben. Krátce orestujeme, okořeníme, přidáme zelenou nať i klíčky a podlijeme půl hrnkem teplé vody, ve které jsme předem rozmíchali zeleninový bujon. Krátce povaříme.

  3. Hotové kedlubnové zelí smícháme s noky a sypeme čerstvou cibulkovou natí.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mrkvová dia bábovka

Mrkvová dia bábovka

Každý recept na dia sladkosti se hodí. Jana Remková, Orlová
Zdravě a chutně /18.12.12
Cizrna alá kuře na paprice

Cizrna alá kuře na paprice

Přítel i dcerka mají toto jídlo strašně rádi.

Ludmila Sedláková, Žďár nad Sázavou

...
Zdravě a chutně /14.06.13
Pórkové mističky

Pórkové mističky

Vynikající předkrm.

Tomáš Drozd, Opava

Zdravě a chutně /02.03.16
Ředkvičky s vejci

Ředkvičky s vejci

Někomu se možná zdají míchaná vajíčka moc obyčejná. Já ale z vlastní ...
Zdravě a chutně /14.11.08
Kapustové závitky s lilkem

Kapustové závitky s lilkem

Ocení také děti

Podle receptu Zdeny Dohnalové ze Zlína

Zdravě a chutně /28.01.19
Špagety s olivovým pestem

Špagety s olivovým pestem

Podle receptu

Kláry Pelcové z Jičína

Zdravě a chutně /23.02.20
 

Nejnovější

Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Vydatná pochoutka

Podle receptu Marie Smolíkové z Vrchlabí



Škola vaření /25.02.20
Slezské bramborové stryky

Slezské bramborové stryky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /25.02.20
Kapr po strašicku

Kapr po strašicku

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /25.02.20
Vizovické miniroládičky

Vizovické miniroládičky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /25.02.20
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně

Škola vaření /25.02.20
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě

Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi

Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama