Reklama
Kedlubnové zelí s noky
Fotogalerie:

Kedlubnové zelí s noky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Je to osvědčená rychlovka, zdravá a dobrá.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • olej na smažení
  • 2 ks mladé cibulky
  • 1 větší kedluben
  • špetka chilli
  • 1 lžíce sójová omáčka
  • hrst zelených natí, libečku apod.
  • lžička sušených pšeničných klíčků či celozrnné mouky
  • zeleninový bujon
  • sůl podle potřeby
  • 1/2 balíčku noky (gnocchi di patate)

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme vařit do osolené vody noky. Vaří se asi 3 minuty – do vyplavání na povrch.
  2. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme nastrouhaný kedluben. Krátce orestujeme, okořeníme, přidáme zelenou nať i klíčky a podlijeme půl hrnkem teplé vody, ve které jsme předem rozmíchali zeleninový bujon. Krátce povaříme.

  3. Hotové kedlubnové zelí smícháme s noky a sypeme čerstvou cibulkovou natí.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s jahodami

Salát s jahodami

Podáváme s opečenou bagetou. Karolína Housková, Litomyšl
Zdravě a chutně /30.06.15
Bramborový dia koláč

Bramborový dia koláč

Je příjemně vláčný.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /29.05.15
Kuřecí paličky s mrkví

Kuřecí paličky s mrkví

Zdravé a chutné kuřátko.
Petra Nováková, Nové Město na Moravě
Zdravě a chutně /13.03.12
Domácí rybí salát

Domácí rybí salát

Výborný rybí salát z plevelných sladkovodních ryb, který určitě v obchodě neseženete...
Zdravě a chutně /06.05.12
Lilkový vějíř

Lilkový vějíř

Zapečená zelenina je výborná třeba k masu.

Ivana Ivanová, Ostrava

Zdravě a chutně /09.01.13
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských ...
Zdravě a chutně /04.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu