Reklama
Kedlubnové zelí
Fotogalerie:

Kedlubnové zelí

Vladimíra Malá

Frýdek-Místek
Je to opravdu vynikající příloha k masu, mohu ji všem doporučit.
Vladimíra Malá, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 3 kedlubna
  • 1 cibule
  • 2 lžíce olej
  • 3 lžíce víno bílé
  • dle chuti sůl
  • dle chuti cukr pískový
  • dle chuti ocet
  • dle chuti kmín
  • 2 lžíce mouka hladká

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kousky a osmažíme v pánvi na oleji.
  2. Přidáme očištěné a nahrubo nastrouhané kedlubny, osolíme, okmínujeme, podlijeme bílým vínem a dusíme asi 10 minut.
  3. Potom do zelí vmícháme mouku, dochutíme je cukrem a octem a dusíme ještě dalších 10 minut.
  4. Hotové kedlubnové zelí podáváme například s bramborem a pečeným kuřetem. Je dobré i k vepřovému.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čočková ciabatta

Čočková ciabatta

Červená čočka je dobře stravitelná. Olga Dláskalová, Frýdek-Místek
Zdravě a chutně /01.11.15
Zeleninová tarhoňa

Zeleninová tarhoňa

Tarhoňa jsou nočky z nudlového těsta.

Eva Šimáčková, Zbraslav

Zdravě a chutně /15.05.16
Tempeh se zeleninou

Tempeh se zeleninou

Tempeh obsahuje lehce stravitelné bílkoviny‚ Ca‚ P‚ Fe a vitamin B12. Vyrábí se...
Zdravě a chutně /15.12.10
Plněné pečené cukety

Plněné pečené cukety

Skvělá příloha ke grilovanému masíčku.

Jaromíra Holá, Mikulov

Zdravě a chutně /08.08.16
Pangasius se špenátovými kuličkami

Pangasius se špenátovými kuličkami

Kombinace ryby a špenátu je výborná.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Zdravě a chutně /12.11.12
Tvarohové karbanátky

Tvarohové karbanátky

Dají se jíst i samotné jako svačinka.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Zdravě a chutně /27.09.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu