Reklama
Karbanátky z přírodního tofu a ovesných vloček
Fotogalerie:

Karbanátky z přírodního tofu a ovesných vloček

Alena Páclová
Alena Páclová
Náchod
Vločkové karbanátky s tofu.
Alena Páclová, Náchod

Ingredience

  • 1 tofu
  • 2 vejce
  • miska vločky ovesné uvařené
  • trochu sýr strouhaný
  • špetka sůl
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve si dáme vařit misku ovesných vloček.
  2. Přidáme 1-2 vejce, sůl, vidličkou rozmačkané bílé tofu, najemno nakrájenou cibuli a trochu nastrouhaného tvrdého sýru. Uděláme těstíčko a třeba přidáme i strouhanku, dle hustoty.
  3. Obalujeme ve strouhance a tvoříme malé karbanátky, které na pánvi upečeme po obou stranách. Nejlepší chuť mají, když se konzumují ještě teplé.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Červená čočka s fazolkami  a polentou

Červená čočka s fazolkami a polentou

Polentu jsme si velmi oblíbili, nabízí bezpočet kombinací. Šárka Plchová, Brno
Zdravě a chutně /04.06.14
Pórkovo-kaštanová polévka

Pórkovo-kaštanová polévka

Kaštany se v naší kuchyni nevyužívají, což je škoda.  

Eliška Robová, ...

Zdravě a chutně /20.02.15
Zeleninový pekáček

Zeleninový pekáček

Rychlý a levný všední oběd nebo večeře.
Květa Kroupová, Praha
Zdravě a chutně /27.05.10
Květáková polévka se sýrem

Květáková polévka se sýrem

Semínka dávám dýňová nebo slunečnicová.

Líba Kučerová, Beroun

Zdravě a chutně /09.05.17
Celerová polévka se žampiony

Celerová polévka se žampiony

Polévky zbožňujeme, o víkendu na stole nesmí chybět. Co se nesní k obědu, dáme si na ...
Zdravě a chutně /10.01.10
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu