Reklama
Kapr v zelenině
Fotogalerie:

Kapr v zelenině

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jsem rybář, a tak občas domů přinesu nějakého tvora s ploutvičkami.
Milan Plch, Brno

Ingredience

  • 3 lžíce ocet
  • koření grilovací
  • 4 svazky řapíkatého celer
  • omáčka sojová
  • 3 mrkev
  • kari
  • 1/2 cibule
  • 2 porce kapr
  • ředkvičky
  • 4 listy zelí čínské

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Pekáček nebo zapékací misku vymažeme olejem a vyložíme natenko nakrájenou cibulí. Porce kapra jemně pokapeme citrónovou šťávou. Lehce osolíme i opepříme a vložíme do pekáčku. Zbylou zeleninu oloupeme a nakrájíme na menší kousky a přikryjeme jí porce ryby. Okořeníme podle chuti‚ přidáme vinný ocet a sójovou omáčku‚ zakápneme chilli omáčkou. Pečeme při 160 °C asi 30 minut, dokud kapr není hotový. Servírujeme se zeleninovým kabátkem‚ který nám hravě nahradí přílohu.

Pošli recept! 4/2008 (12.3.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka Lux z rajčat

Polévka Lux z rajčat

Polévka inspirovaná rautem ve vícehvězdičkovém hotelu. Je to neobvyklá domácí varianta...
Zdravě a chutně /15.12.08
Ježek

Ježek

Zaujme a pobaví nejen malé děti.


Simona Lundáčková, Moravská Třebová

Zdravě a chutně /02.06.16
Losos na limetkách

Losos na limetkách

Velmi lehké a zdravé jídlo.

Dana Hermanová, Strašice

Zdravě a chutně /24.04.12
Mangoldové závitky

Mangoldové závitky

Při dušení by měly mít dost šťávy.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Zdravě a chutně /13.03.17
Salát z grilovaných paprik

Salát z grilovaných paprik

Silnější povahy  mohou chuť salátu ‚‚doladit‘‘ nasekanou papričkou jalapeňo...

Zdravě a chutně /30.01.14
Pickles, zdravá pochoutka

Pickles, zdravá pochoutka

Kysaná zelenina by měla mít své stálé místo v našem jídelníčku, protože ...
Zdravě a chutně /27.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu